Lionel Messi ja Pep Guardiola kolm aastat tagasi Hispaania karikat võitesFoto: Andres Kudacki
Uudised
6. mai 2015, 10:53

Lionel Messi suhted endise juhendaja Pep Guardiolaga on katkenud

Meistrite liiga tänase suure poolfinaali eel pildusid FC Barcelona staar Lionel Messi ja FC Barcelona peatreener, endine Barca loots Pep Guardiola teineteise suunas komplimente, kuid tõdesid, et mingit suhtlust nende vahel tänasel päeval ei toimu.

"Meil olid koos Pepiga suurepärased ajad. Me võitsime palju tiitleid ning ma arenesin palju - see oli aeg, kui ma arenesin jalgpallurina kõige rohkem," tunnustas tavaliselt väga harva mängueelseid pressikonverentse väisav Messi reporteriarmaadale esmalt, kuid tõdes seejärel:

"Kui ta oli siin, olid meil fantastilised suhted. Olen teda pärast seda mõned korrad näinud, kuid nüüd ei toimu meie vahel enam mingisuguseid suhtlust."

Pep Guardiola ei jätnud aga omalt poolt Messit ülistamata: "Sellises vormis nagu ta praegu on, pole Messit võimalik peatada. Paar viimast kuud on ta olnud peatamatu. Sa võid teda tihedalt katta, teha talle palli saamine keeruliseks, panna tema ümber kolm mängijat, kuid sellest pole abi. Peame otsima teisi teid, kuidas mängu võita."