Kas Floyd Mayweather ja Manny Pacquiao kohtuvad poksiringis ühe korra veel?Foto: JOHN GURZINSKI
Spordivaria
6. mai 2015, 12:39

Mayweather ja Pacquiao teevad ühe "sajandi matši" veel?

Floyd Mayweather ei välista võimalust, et teeb Manny Pacquiaoga ühe võitluse veel.

Nimelt oli Mayweather saatnud ESPNi saatejuhile Stephen A. Smithile sõnumi, milles teatas, et võitleks "aasta pärast" Pacquiaoga meeleldi ühe korra veel.

Samas tekitab Mayweatheri taoline avaldus mitmeid küsimärke: varem oli ta teatanud, et kavatseb pidada veel vaid ühe matšis, tänavu septembris. Kuna Pacquiaol seisab ees tõsine õlaoperatsioon, millest taastumiseks võibki kuluda ligi aasta, on selge, et filipiinlasega Mayweather niipea võidelda ei saa ehk siis nähtavasti ei kavatse "Raha" oma karjäärile joont alla tõmmata.

Pacquiao oli juba varem teatanud, et tema poolest võiks uuesti kohtuda küll: "Ma soovin kordusmatši, kui tema seda soovib. Seekord ei olnud ma õla tõttu sada protsenti valmis, kuid ma ei taha seda kaotuse vabandusena kasutada. Tunnistan lihtsalt fakti, et kaotasin."

Pensionipõlvele mõeldes võivad mehed ehk tõepoolest ühe "Sajandi matši" veel teha. Hiljutise võitluse eest pistisid mõlemad taskusse üle saja miljoni dollari ning tõenäoliselt opereeritaks võimalikus järgmiseski kohtumises sarnaste summadega.