Dortmundi Borussia fännid on oma lemmikutega koos nii headel kui halbadel aegadelFoto: PATRIK STOLLARZ
Jalgpall
6. mai 2015, 15:46

Õnnetu hooaeg pole Dortmundi Borussia fänne karvavõrdki heidutanud

Kuigi Dortmundi Borussia tänavune hooaeg on kulgenud üle kivide ja kändude - hooaja esimeses pooles oldi Bundesligas suisa tabeli viimased ning hetkel paiknetakse 9. kohal - siis klubi fännid pole end sellest morjendada lasknud, hoopis vastupidi -  kolm vooru enne meistrivõistluste lõppu on selge, et Borussia kodumängude külastatavus on jätkuvalt Saksama suurim, seda juba 17 aastat järjest.

Laupäeval võõrustab Borussia hooaja eelviimases kodumängus Berliini Herthat ning taaskord on kõik piletid juba välja müüdud. See tähendab seda, et tegemist on tänavu 14. korraga, kui Saksamaa suurimal, 80 667 pealtvaatjat mahutaval staadionil on kohal täismaja. Staadioni keskmiseks publikunumbriks tuleb aga 80 391, mis on saja inimese võrra rohkem kui möödunud hooajal, seejuures tasub tähele panna ka seda, et nii tänavu kui ka mullu jäid suures Ruhri derbis Schalkega 1000 istekohta turvalisuskaalutlusel tühjaks.

Lisaks kohtumisele Herthaga seisab Borussial Bundesligas ees veel üks kodumatš, kui 23. mail võõrustatakse Bremeni Werderit. See jääb ühtlasi Jürgen Kloppi viimaseks liigamänguks Borussia peatreeneritoolil.