Vjatšeslav ZahovaikoFoto: Teet Malsroos
Jalgpall
6. mai 2015, 16:17

Meistriliiga aprilli parimaks valiti Zahovaiko, kuigi Paide kaotas viiest mängust neli

Eesti jalgpalli meistriliiga aprillikuu parimaks treeneriks on valitud Nõmme Kalju loots Sergei Terehhov ja parimaks mängijaks Paide linnameeskonna ründaja Vjatšeslav Zahovaiko. Kui Kaljut võidult-võidule tüüriva Terehhovi puhul on asi igati loogiline, siis Zahovaiko kuu parimaks valimist võib pidada teatud määral üllatuseks.

Tõsi küll, Zahovaiko lõi viies aprillis toimunud meistriliiga kohtumises igati kiiduväärsed viis väravat, kuid Paidet ta oma tabamustega võidule aidata ei suutnud. Hoopis vastupidi: Paide kaotas neist viiest mängust koguni neli ning ainus punkt teeniti Narvas, kui sealse Transiga tehti 0:0 viik. Nii pole ka midagi imestada, et Järvamaa esindusmeeskond on liigas hetkel viimasel ehk 10. kohal, kolme punkti võrra maas eelviimasest ehk Pärnu linnameeskonnast.

Esiliigas tunnustati kuu parima treeneri tiitliga Marko Pärnpuud (JK Tallinna Kalev), kelle juhtimisel saavutas pealinna klubi 4 võitu ja 1 viigi ning kaotas 1 kohtumise. Parimaks mängijaks valiti aprillis 7 väravat löönud Sergei Akimov (Rakvere JK Tarvas).