Klõps! Ja seis on 2:0Foto: Emilio Morenatti
Uudised
7. mai 2015, 13:25

Jalgpallimaailm ülistab Lionel Messit (2)

FC Barcelona superstaari Lionel Messi kaks väravat kolme minuti sees panid maailma vutiüldsuse vaimustusest oigama. Siin mõned näited, mida maagilise argentiinlase kohta pärast Müncheni Bayerni häbistamist öeldi või arvati.

Gerard Pique, Barcelona keskkaitsja: "Messit pole võimalik peatada. Oleme õnnega koos, et ta on meie meeskonnas."

Javier Mascherano, Barcelona keskkaitsja: "Messi on mängija, keda on võimatu kirjeldada."

Sergio Busquets, Barcelona poolkaitsja: "Messi on garantii. Ta on maailma parim mängija, isegi kui ta ei saa neid auhindu. Kõik, kes jalgpalli sees on, teavad seda."

Luis Enrique, Barcelona peatreener: "Messiga on jalgpall lihtsam, kas pole? Ta mäng on teisest dimensioonist. Ja meie saame seda iga päev nautida!"

Joey Barton, skandaalne QPR-i poolkaitsja: "Minu võimed on lähemal Neymarile kui Neymari võimed Messile." Ning: "Igal teisel ajastul oleks Cristiano Ronaldo oma generatsiooni parim mängija. Messi-ajastul on kõik, kes iganes jalgpalli on mänginud, parimal juhul number kahed. Maradona. Cruyff. Pele."

Patrick Kluivert, Hollandi jalgpallilegend: "Messi on tõepoolest teiselt plandeedilt. Kui sa toetad mõnd muud meeskonda, pead sellega arvestama."

Gary Lineker, Inglismaa jalgpallilegend: "Messi vaatamine on puhas rõõm. Kõigi aegade suurim!"

Pep Guardiola, endine Barcelona, nüüd Müncheni Bayerni peatreener: "Ma ei ütle teile sõnagi, mida ma Leo Messist arvan!"