Ott Tänak Argentiina MM-rallilFoto: DIEGO LIMA
Auto-Moto uudised
7. mai 2015, 17:38

Tänaku koht ohus? Portaal: M-Sport tahab Neuville'i tagasi tuua (2)

Prantsusmaa ralliportaal rallye-sport.fr evib andmeid, mille kohaselt plaanib Ott Tänaku tööandja M-Sport tagasi meeskonda tuua belglase Thierry Neuville'i, kes lõpetas 2013.a hooajal tiimi kuuludes MM-sarja teise kohaga.

Neuville on avalikult kritiseerinud oma praegust meeskonda Hyundaid, kes pole suutnud kahe aasta jooksul konkurentsivõimelist autot valmis ehitada ning kuigi belglase leping peaks kehtima 2016.a lõpuni, olevat seal ka klausel, mis lubab tal teatud tingimustel meeskonnast lahkuda.

Olukorda kavatsevatki enda kasuks pöörata M-Sport, kes soovib Neuville'i abil näidata, et nende uus sõiduvahend, Ford Fiesta RS WRC 2015 on piisavalt hea, et regulaarselt poodiumikohti tuua.

Portaali andmetel tegeleb M-Sport hetkel aktiivselt uue sponsori otsingutega, kes võimaldaks kokku panna "paketi", millest 26-aastane belglane keelduda ei suudaks.

Lisaks M-Spordile on portaali andmetel Neuville'ist huvitatud ka Volkswagen, samuti arvatakse, et 2017.a MM-sarjaga liituv Toyota soovib oma esisõitjana näha just belglast.

Lisaks tänavustel etappidel 18., 4., 22. ja 11. kohaga finišeerinud Tänakule kuulub M-Spordi meeskonda britt Elfyn Evans, kellele M-Spordil hetkel ilmselt etteheiteid ei ole, kuna mees on masina finišisse tüürinud 7., 6., 4. ja 3. kohal, mis annab talle hetkel üldarvetuses kõrge neljanda positsiooni.