Sergei TerehhovFoto: Alar Truu
Jalgpall
8. mai 2015, 21:48

Sergei Terehhov esimesest kaotusest: pigem saime selle täna, kui kolmapäeval Floralt

Esimest aastat Nõmme Kalju peatreeneriametit maitsev Sergei Terehhov teab nüüd, mis tunne on kaotada. Hooajal seni vaid võite tunnistanud Kalju sai esimesed vitsad Narvas, kus kohalik Trans nahutas neid vaid minutilise vahega löödud väravatega 2:0.

"Võib-olla sai kaotus alguse sellest, et tahtsin osadele põhimeestele puhkust anda," rääkis Terehhov, et tema mõttes mõlkus ka tuleval kolmapäeval peetav karikasarja poolfinaal FC Floraga. "Aga samas olid muidugi tähtsad ka need kaks kiiret väravat, mille nad suutsid meile ära lüüa."

Dmitri Barkov oli täpne 18. ja nimekaim Smirnov 19. minutil. Terehhovi hinnangul ei olnud üksteise otsa tulnud väravate taga Barkovi tabamusest tekkinud hetkeline šokiseis: "Teine tuli vasturünnakust ja ta tabas palli väga ilusasti. Väravavahil polnud midagi teha."

Terehhovi sõnul mängis oma osa tulemuses ka Narva Kreenholmi staadioni üpris kõrge muru, mis ei lubanud Kaljul oma söödumängu käima saada, ent liialt ta hooaja esimesele kaotusele tähelepanu ei pööra: "Kolmapäeval on meil ees tähtis mäng. Hea, et pigem täna selle ninanipsu saime."