Derrick Rose (1) ja LeBron James (23) Foto: Reuters / Scanpix
Korvpall
9. mai 2015, 09:22

Mida meest! Derrick Rose – silmad kinni, väike palve, vise teele, Cavs pikali

Korvpalliklubi Chicago Bullsi mängujuhi Derrick Rose'i saatus on viimastel aastatel olnud selline, et seda ei sooviks tõenäoliselt oma kõige antipaatsema meeskonna parimale mängijale ka. Kuid müts maha, kui sekundid jooksevad lõpusireeni suunas, tuleb Rose'i jälgida silmad pärani ning kui oled vastasleerist, siis võivad püksid juba püüli sõeluda.

Ehk pikk jutt lühidalt kokku:

KÕMM!

99:96 võit Chicagole ja nad asusid korvpalliliiga NBA kohamängude teises ringis Cleveland Cavaliersi vastu juhtima 2:1.

Kõik see Rose'ile muljet ei pakkunud, tööpäev nagu ikka:

Mäng oli korralikult vihane ja kuigi Cavs asus esimesel veerandajal juhtima, oli kohtumine siiski punkt-punkti heitlus, kus iga korv tuli tööga ja kui tuli, siis jõllitati vastaspoolt korralikult.

Chicago eest viskas Rose lõpuks 30 punkti ja Jimmy Butler lisas 20 punkti. Cavsi parim oli LeBron James, kelle arvele jäi 27 punkti ja 14 söötu ning 7 pallikaotust.

Teises öises mängus sõitis Los Angeles Clippers kodus teerulliga üle Houston Rocketsist 124:99. Clippers asus seeriat 2:1 juhtima ja mäng parim oli nende poolt J. J. Reddick, kes viskas 31 punkti (kolmesed viiest neli), Blake Griffin lisas 22 punkti, kuid eriti oluline oli, et tagasi platsil oli mängujuht Chris Paul, kes esimesed kaks mängu vigastuse tõttu vahele jättis. Paul mängis 23 minutit ja viskas 12 punkti ja jagas 7 söötu.

Houstoni eest viskas James Harden 25 punkti.

Täna keskööl lähevad vastamisi Washington Wizards ja Atlanta Hawks ning seejärel Memphis Grizzlies ja Golden State Warriors. Nendes seeriates on seis 1:1.