Ragnar Klavan võidab õhuduelli Bastian Schweinsteigeriga.Foto: CHRISTOF STACHE
Jalgpall
9. mai 2015, 18:27

NII SEE JUHTUS | Ragnar Klavan ja Augsburg alistasid Müncheni Bayerni! (2)

Ragnar Klavani koduklubi Augsburg kohtus täna Saksamaa jalgpalli kõrgliigas Müncheni Bayerniga ja võitis 1:0!
20:02

Augsburgi võiduvärava lõi Raul Bobadilla. Efektne!

18:27

Ragnar Klavan mängis kaasa 90 minutit, nagu kõigis selle hooaja Bundesliga kohtumistes.

18:27

See on võit! Augsburg alistab Bayerni 1:0.

Augsburg ja Bayern on viimase nelja hooaja jooksul kohtunud 10 korda ning Augsburg on võitnud kaks matši. Mullu kevadel kodus ja täna võõrsil.

18:10

Ragnar Klavan võidab õhuduelli Bastian Schweinsteigeriga.

18:09

Pärast Augsburgi juhtväravat tegi Bayerni peatreener Pep Guardiola kaks vahetust. Robert Lewandowski ja Thomas Mülleri asemel tulid platsile Rafinha ja Claudio Pizarro.

18:03

Augsburg asub 71. minutil juhtima, kui täpne on Raul Bobadilla!

17:57

Kohtumine on alanud!

17:29

Augsbrgi Instagrami-konto nimetab esimest poolaega turbulentseks :)

17:21
17:21

Bayern - Augsburg I poolaja statistika: pealelöögid 9:6, löögid raami 2:2, pallivaldamine 70:30 (NB! Bayernil on platsil üks mees vähem), nurgalöögid 2:3, vead 6:7, suluseisud 1:2.

17:18

Bayerni ründaja Robert Lewandowski tabas poolaja lõpuhetkedel latti, aga seis on jätkuvalt 0:0 ning meeskonnad siirduvad vaheajale.

17:10
17:08

Olgu öeldud, et punase kaardi saanud Pepe Reina asemel väravasse asunud Manuel Neuerile pidi koha ohverdama Philipp Lahm. Bayerni 9 väljakumängijat on Dante, Jerome Boateng, Juan Bernat, Mitchell Weiser, Thiago Alcantara, Bastian Schweinsteiger, Robert Lewandowski, Mario Götze ja Thomas Müller.

Peatreener Pep Guardiola seega teisipäevast Meistrite liiga poolfinaali kordusmängu silmas pidades üleliia palju jõudu kokku ei hoia, sest kolmapäevases 0:3 kaotusmängus Barcelonas ei kuulunud neist Bayerni algkoosseisu vaid Dante, Weiser ja Götze. Tõsi, Bayerni vigastuste hulk on sedavõrd suur, et Guardiolal puudub ka suur manööverdamisruum.

16:57

Augsburg on suutnud ühemehelise ülekaalu toel end mängus kenasti kehtestada ja võiks öelda, et isegi surub Bayernit (natuke).

16:49
16:46

13. minutil eemaldatakse väljakul Bayerni väravavaht Pepe Reina! Augsburg jätkab kohtumist arvulises ülekaalus. See on kuldne šanss. Tõsi, on ka halvem nüanss - vahetusest tuleb sisse maailma parim väravavaht Manuel Neuer.

Augsburgile määratakse olukorrast ka 11 meetri karistuslöök, mida asub sooritama meeskonna kapten Paul Verhaegh, kelle löök taba posti...

16:43
EELVAADE

Augsburg jahib kolm vooru enne Bundesliga lõppu endiselt Euroopa kohta, hetkel ollakse kuuendal kohal. Saksamaalt pääseb Meistrite liigasse liigatabeli alusel neli klubi, Euroopa liigasse kaks, Saksamaa karikavõitjast oleneb, kas lisandub ka seitsmes koht.

Klavani leivaisa on kogunud 43 punkti, kuid neile hingavad kuklasse Bremeni Werder, Hoffenheim ja Dortmundi Borussia, mis on vastavalt ühe, kahe ja kolme punkti kaugusel. Viiendal kohal olev Schalke on Augsburgist kaks silma ees.

Täna kohtub Augsburg Müncheni Bayerniga, mis on juba kindlustanud 25. Bundesliga tiitli. Möödunud kolmapäeval mängiti Meistrite liiga poolfinaali avakohtumine Barcelonas, kus kaotati kohalikele pallivõluritele 0:3. Vigastustest räsitud meeskonnal (puudu on näiteks Arjen Robben, David Alaba ja Franck Ribery) on tuleval teisipäeval ees kordusmatš Barcelona vastu, mistõttu on Augsburgil ehk hea võimalus vähemalt tähtis viigipunkt võtta.

16:30

Kohtumine on alanud!