VÕIMATU MISSIOON: Avamängu skoor räägib enda eest – sellist kaotust pole Meistrite liigas tagasi mänginud veel ükski meeskond. Foto: Twitter/Champions League
Jalgpall
12. mai 2015, 07:00

Bayerni edu oleks ajalooline (7)

Müncheni Bayern näitas Meistrite liiga teises veerandfinaalis FC Porto vastu esimesel poolajal nõnda oivalist jalgpalli, et vutifännide jaoks oli see kui Mona Lisa imetlemine. Avamängu 1:3 kaotus tehti tagasi mängeldes ja portugallased põrmustati 6:1.

Just eelmine Münchenis peetud mäng on põhjus, miks täna joostakse Barcelona vastu väljakule imepisikese lootusega finaali edeneda. Nädalavahetusel Ragnar Klavani koduklubile Augsburg 0:1 kaotanud Bayern peab täna korda saatma ime ja nullima Camp Noul saadud 0:3 koslepi.

"Tahe, kirg ja fännide toetus," loetles Thomas Müller pusletükke, mis peavad omavahel kokku sobituma. "Meil ei ole midagi kaotada. Mängijad ihaldavad edasipääsu, peatreener tahab seda ja me ei ole veel väljas. Kuni kohtunik pole lõpuvilet lasknud, on meil lootus!" rääkis ta UEFA kodulehele.

Bayerni saavutus oleks ajalooline. Seni on Meistrite liigas avamängu 3:0 võitnud meeskond järgmisesse ringi edenenud… 100% juhtudel! "Meie võimalused on väga-väga väikesed, aga jalgpallis on alati šanss "sajandi mänguks", mis tuuled pöörduma paneb," hellitab saksa suurklubi president Karl-Heinz Rummenigge tänasele õhtule mõeldes lootust.

Sest see on ka ainus, mis Bayerni fännidel veel järel on – lootus!