PEAHAAV: Pärast kokkupõrget Gareth Bale’iga lõpetas Giorgio Chiellini poolfinaalide avamängu sidemeis.Foto: AFP / Scanpix
Uudised
13. mai 2015, 07:00

Juventus läheb Madridis ründama!

Et Torino Juventusel on Meistrite liiga poolfinaali kordusmängu eel kaitsta 2:1 eduseis, võiks eeldada, et nende tänaõhtune mänguplaan Madridi Reali kodustaadionil on ehtitaallaslikult kaitsest lähtuv.

Ent Giorgio Chiellini ei taha catenacciost midagi kuulda! "Meil on tarvis värav lüüa. Me teame, et ei ole võimalik minna Madridi ainult nõnda väikest eduseisu kaitsma," rääkis kaitsja Sky Sports Italiale. "Meie vaim on valmis. Kuna me oleme juba Scudetto (Itaalia meistriliiga hüüdnimi – toim) võitnud, oli meil väga lõõgastav nädal ja oleme saanud selleks mänguks väga hästi ette valmistuda."

Et Juventus ei suutnud avamängus oma seljatagust puutumatuna hoida, tähendab Cristiano Ronaldo võõrsil löödud värav, et Realile piisaks täna õhtul ka 1:0 võidust. Los Blancose poolt kõneleb ka ajalugu: Juventus on viimasest 20 Hispaanias peetud mängust suutnud võtta vaid kaks võitu ja teinud neli viiki.

"Mängus on meie maine," rõhutab Reali peatreener Carlo Ancelotti, kelle sõnul mõjutab Reali ka laupäevane 2:2 viik Valenciaga, millega sisuliselt loovutati Hispaania meistritiitel Barcelonale. "Me jooksime, võitlesime ja kui see end ära ei tasu, jääb mängijatele jälg. Aga paneme kolmapäeval endast kõik mängu."

"Madridi Real ei karda kedagi!" rõhutab ka James Rodriguez, et kuninglik klubi on täis tahtmist finaalis oma mullust tiitlit kaitsta. "Me austame kõiki maailma meeskondi ja teame, kuidas Itaalia klubid mängivad – nad kaitsevad hiilgavalt ja peame olema väga osavad, et neist läbi murda. Me peame väravaid lööma ja kui see õnnestub, pääseme finaalmatšile Berliini!" lisas kolumblane, kes pääseb täna ilmselt algrivistusse, kuna põlvehädast taastuv Karim Benzema suudab endast välja pigistada vaid paarkümmend mänguminutit.

Oluline vigastuselt naasja on ka Juventuse poolel – poolkaitsaj Paul Pogba, kelle üheks tulevaseks tööandjaks peetakse just Reali.