Korvpall

Kalev möödus mullu Rockist. Kas tartlased suudavad kullaseisu võrdsustada? (4)

LISA KOMMENTAAR

tartlane 0613. mai 2015, 12:36
Artikkel on poolik.
Lõpetas oma karjääri Hirmus Tanel (Tanel Tein), sai pidu Emajõe Ateenas otsa.
Eelmisel hooajal oleksin võinud rahulikult lubada mürki võtta või kuuli endale pähe lasta, kui August ja Vilma oleksid saanud finaalis mängida ja me oleks kaotanud. Kalevil poleks olnud ka 0,01% võimalust.
Arvestades asjaolu, et kakije-to prokljatõe h..i-d ongi komplekteerinud meeskonna hõbedavõiduks, siis on Rocki juhtkonna ja peata-peatreeneri jaoks eesmärk ju 101% täidetud.
Olen kindel, et meeskond nii ei arva, fännid ka mitte.
teadja.13. mai 2015, 08:51
Aga ajakirjandus võiks uurida,et mida teevad korvpallurid vabal ajal.
Just13. mai 2015, 09:35
saavad suurt palka,aga mida tehakse vabal ajal.Nimetame suurte tähtedega EESTI MEISTRIVÕISTLUSED,aga tegelikult mängivad võõrmängija.Võiks olla 2-3 kohta nende jaoks,aga mitte terve meeskond mõnel juba..Pole mõtet nimetada eesti meistrivõistlusteks,vaid nimetame ümber .Järelkasv puudub.Vahel loen,et käiakse lõbutsemas,eriti käib see Rocki kohta.Ka mujal käib vile ja lõbu koos.Miks? Võiks välja tuua kuipalju keegi palka saab ainult mängu eest.Ei tulda Eestisse kaugelt maalt niisama,ikka raha peab palju saama.Hoian siiski pöialt Rockile kuigi neid kritiseerisin.
Tauber13. mai 2015, 08:26
Mis siin unistada 4:3 seeriast-suudaks Rock niipaljugi vastu hakata,et tekiks mingi võidu variantki,või põnevus mängu. Viimased aastad pole finaalseeriates isegi pinget tekkinud,vot see on kõige haledam selle asja juures.