Lindsey Vonn ja Tiger Woods läksid lahkuFoto: PHIL NOBLE
Spordivaria
13. mai 2015, 11:49

Tiger tegi seda jälle ehk selgus spordimaailma klantspaari lahkumineku tegelik põhjus (3)

Spordimaailma esipaariks tituleeritud golfiäss Tiger Woods ja mäesuusakaunitar Lindsey Vonn teatasid kaks nädalat tagasi, et tõmbavad oma kolm aastat kestnud suhtele joone alla. Kuigi n-ö ametlikult toodi põhjuseks, et oma tihedate graafikute tõttu peavad nad suurema osa ajast veetma lahus, siis nüüd on üks Woodsi kamraad paljastanud otsuse tegelikud tagamaad.

Ülltav või mitte, kuid Woodsi ja Vonni suhtele sai saatuslikuks sama asi, mis purustas omal ajal ka golfiässa abielu: Woodsi seksisõltuvus ehk siis teiste naistega vallatlemine.

"Tiger langes tagasi seksisõltuvusse. Kui ta sõidus oli, kohtus ta alati teiste naistega. Täpselt nagu siis, kui oli koos Eliniga [Woodsi endine abikaasa - toim]. Kuid Lindsey sai sellest teada," avameelitses Woodsi lähedalt tundev isik Daily Mailile.

Vonn oli Woodsi topeltelust saanud teada veebruaris, kui mees oli pärast San Diego turniirilt välja langemist otsinud (ja leidnud) lohutust ühe teise naise kaisust.

"Ta langes turniirilt välja. Tuleb mõista, et kuigi see käitumine ei olnud õige, polnud see ka vale. Tiger pole abielus. Ta praktiliselt ei joo ega tarvita ka narkootikume. Mis tal siis sellises seisus üle jäi? Ta tahtis otsida veidigi leevendust," avameelitses sõber.

"Enamik mehi hakkaks selliste kaotuste järel jooma. Kuid Tigeri jaoks asendab joomist seks. Tavaliselt kohalike prostituutidega, kellele ta maksab suuri summasid, et need teeksid oma tööd ja peaksid suu."

"Seejuures ei võta Tiger seda petmisena, sest seal pole midagi romantilist ega mingeid tundeid. See on lihtsalt stressi maandamiseks, nagu mõnele teisele drink või kaks pärast rasket päeva."

"Kui ta sai aga aru, et on vahele jäänud, hakkas ta muretsema ja tunnistas Lindseyle kõik üles. Eliniga sellist asja ei olnud."

"Jah, Tiger pettis jälle. Kuid see polnud keegi eriline. Ta tõepoolest tahtis, et Lindsey oleks tema jaoks see üks ja ainus, kuid ta keeras taas kõik kihva. Aga ta ei saa sinna midagi parata, sest tal on sõltuvus. Ta tunnistas Lindseyle oma teod üles, kuid jäi tast ikkagi ilma. Sest Lindsey on sarnaselt Elinile tugev naine, kes austab end selleks liiga palju, et lasta endaga nii käituda."

Samas tõdes avameelne sõber, et suhte purunemise taga ei olnud üksnes Woodsi kõrvalsuhted, vaid ka golfistaari suur enesekesksus. "Tüdruksõber pidi istuma tagaistmel. Esimesesks ja keskseks jäi ikkagi golf."