Tiger Woods.Foto: toucharcade.com
Kõmu
13. mai 2015, 17:47

ARMAS: Tiger Woods kirjutas julgustava kirja 12-aastasele poisile, kes plaanis ühel hetkel enesetappu (1)

Kunagine maailma esigolfar Tiger Woods kirjutas julgustava kirja 12-aastasele USA kooliõpilasele Dillonile, keda koolis narriti.

Väidetavalt narriti poissi, kuna ta kokutas tihti ning ühel hetkel kaalus Dillon isegi enesetappu. Lugu ajakirjast lugedes otsustas Woods, et üritab poisile jõudu anda, sest temagi kokutas kunagi.

Järgnev tekst pärineb Woodsi kirjast: "Kallis Dillon. Keegi ütles mulle, et sulle meeldib vaadata, kuidas ma golfi mängin. See tähendab mulle palju ja ma tahan sulle öelda, et olen sinu üle väga uhke.

Tean, mida tähendab tunne, et oled teistsugune ja ei suuda teistega sulanduda. Minagi kokutasin lapsena ja ma rääkisin oma koeraga, kui ta istus ja mind kuulas, kuniks ta magama jäi. Õppisin kaks aastat, kuidas kokutamist seljatada ning lõpuks suutsingi seda.

Olin enamus lastest, kellega võistlesin, noorem. Aga ma ei lasknud sellel end peatada ja usun, et see andis mulle motivatsiooni veelgi kõvemini töötada. Tean, et sinagi suudad seda.

Sinu poolel on suurepärane pere ja suured fännid nagu mina. Ole tubli ja võitle edasi. Olen kindel, et suudad imeliselt teha ükskõik mida.