Enar JäägerFoto: Stanislav Moškov
Jalgpall
14. mai 2015, 14:32

Enar Jääger: tundub olevat külgsidemete osaline rebend (3)

Jalgpalli karikavõistlustel ei kaotanud FC Flora mitte ainult kohtumise 1:2, sest mängu 21. minutil vahetati põlvevigastuse tõttu välja meeskonna tugitala Enar Jääger.

Flora asus kohtumist 15. minutil Markus Jürgensoni väravast juhtima, kuid 1:0 eduseisul pidi Jääger platsilt lahkuma. Esmavaatlusel tundub kaitsja sõnul tegu olevat põlve külgsidemete osalise rebendiga, kuid midagi kinnitada on liialt vara. "Kaspar [Rõivassepp] saadab veel uuringutele ning sada protsenti ei saa hetkel midagi öelda. Võib-olla selgub midagi täpsemalt homme," sõnas Jääger täna Õhtulehele. Kui kaua vigastus kaitsjat väljas võib hoida, 30-aastane Jääger prognoosida ei soovinud.

Kõrgliigas teist kohta hoidev Flora alustas hooaega võimsalt ning hoidis puhta puuri esimeses neljas kohtumises. Hooaja eel lisati kaitseliini Jäägeri kõrval ka koondislane Gert Kams, kuid aeg on näidanud, et kogenud meeste puudumine võib karmilt kätte maksta. Maikuu teisel päeval Lillekülas toimunud Flora - Levadia kohtumise avapoolaja lõpus sai Jürgenson löögi otsmikusse Pavel Marinilt ning teise poolaja algfaasis oli selge, et äärekaitsja mängu jätkata ei saa. Tema asendus, 20-aastane Kevin Aloe jäi aga õhuvõitluses alla kogenud Ingemar Teeverile, kelle iluvärav Levadiale kolm punkti andis.

"Paberitega" kaitsjad on Flora rivistuses veel 22-aastane Nikita Baranov, Kohtumises Kaljuga Jäägeri välja vahetanud 20-aastane Janar Õunap, 18-aastane Joosep Juha ning 19-aastane Madis Vihmann, kelle värav laupäeval Kadriorus andis Florale Levadia vastu 1:1 viigi.