1 küsimus

ÕHTULEHE VIDEO | 1 küsimus Nõmme Kaljule: kas eelistaksid süüa röstitud rotti või praetud prussakaid?

Merili Luuk | video: Mari Luud, 16. mai 2015, 09:00

14 KOMMENTAARI

s
selle valitsuse ajal/ 17. mai 2015, 17:46
söön juba mõlemaid sest nälg sunnib takka.
k
kippar/ 17. mai 2015, 13:33
Küsimus Õhtulehe toimetajale: kas eelistaksid süüa varbaküüsi või koera väljaheidet?
m
Madis/ 17. mai 2015, 10:14
Eelistaksin ennem juba sitta.
m
16. mai 2015, 18:25
MMMMMMMMMMMMMMMM prussakaid ikka.
n
nh/ 16. mai 2015, 15:57
Kõik oleneb sellest, kas prussaka kintsu praadida ühelt, või kahelt poolt- rohkem sellest sitikast süüa ei kõlba- ülejäänud puru võib ainult röstida ja proteiinirikast soga kulturistidele valmistada!
õ
Õlle kõrvale / 16. mai 2015, 13:45
a
ahaah siis/ 16. mai 2015, 12:31
Kas nii lolle küsimusi on üldse mõtet esitada jalgpalluritele?
n
No ma võtan mõlemad/ 16. mai 2015, 12:24

g
gurmaan/ 16. mai 2015, 10:55
Röstitud suur rott on täitsa maitsev, aga merisiga veel parem.
t
T.Mets/ 16. mai 2015, 10:54
Eks praetud lutikate ja prussakate söömine ka ilmselt saab olema euroopaliku kõrgkultuuri
vahetuks osaks, nagu pealesurutavad homoabielud. Vaat siis, mis kõike ei pea enne surma
nägema
ü
Ütle veel,/ 16. mai 2015, 11:31
et burks on rämpstoit. Euroopalik kultuur tähendab meile, "Õppige ükskord korralikult nälgima"!
j
Jaan/ 16. mai 2015, 09:58
Kas roosad rotid söövad rotte?
m
16. mai 2015, 09:12
Mis on sellise jama avaldamise point?
k
kehva/ 16. mai 2015, 11:57
See ei ole jama vaid puhas kuld...

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee