Ott TänakFoto: M-Sport
Auto-Moto uudised
16. mai 2015, 11:49

Ott Tänak Portugali ralli eel: alustame puhtalt lehelt (2)

Ott Tänak, kelle senine hooaeg autoralli MM-sarjas pole kulgenud just parimal võimalikul viisil, on uuel nädalal toimuva Portugali ralli eel ootusärevalt meelestatud, seda ennekõike seetõttu, et M-Spordi käsutuses on täiesti uued Ford Fiesta RS WRC masinad.

"Ootan seda võistlust. Mulle meeldib Portugal ning ma olen järgmise nädala suhtes positiivselt ja kindlalt meelestatud," rääkis Tänak M-Spordi pressiteenistuse vahendusel.

"Alustame puhtalt lehelt - uus ralli uue autoga annab meile võimaluse ebaõnn seljataha jätta."

"Kiiruskatsed on tehnilised ja käänulised, kuid üldiselt on olud võrreldavad Algarvega [kus M-sport testimas käis - toim], palju on mäeharju ja pimedaid kurve."

"Kuigi keskendume oma võistlusele ja üritame endast anda parima, pean tunnistama, et naudin kiireid katseid nagu Fafe rallisprint. Kui oleme enesekindlad ja fännid toetavad, oleme suutelised piire pisut rohkem kompama."

"See annab mulle tohutult enesekindlust, et läheme piirkonda, mis mulle meeldib ning meil on uus auto. Masinat on paljus muudetud ning kogu meeskond on kõvasti vaeva näinud. See on mitmes mõttes samm edasi, kuid minu jaoks on kõige suurem edasiminek toimunud juhtimissüsteemis. See oli ka varem hea, kuid nüüd annab see meie enesekindlusele ekstratõuke."