Alar Varrak pressikonverentsil.Video: Video: Aldo Luud
Sport TV
16. mai 2015, 21:00

ÕHTULEHE VIDEO | Alar Varrak: kui niimoodi edasi viskame, tuleb tiitel Tartusse

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond kaotas pärast 2009. aastat esimese Eesti meistrivõistluste finaalseeria mängu ning peatreener Alar Varrak tõdes, et esitati päris kehv partii.

"Täna ei olnud meie päev. Mõned treeneri otsused, kas mängijad õnnestusid või mitte, mõned kohtunike otsused, atmosfäär – kui liidad kõik need asjad kokku, oligi täna Tartu päev. Meie tegime tavapärasest kehvema mängu ja nii see läks," alustas Varrak pressikonverentsi.

"Ühest küljest arvan, et Tartu tegi hea töö kaitses, teisalt sooritasime palju punnitatud viskeid, sellest ka kehv tabavus. Praegu mõtlen, et pidanuks üht või teist mängijat rohkem kasutama, kuid lõpuks jäin lootma nendele, kes on hooaja keskel vankrit rohkem vedanud. Mäng ei sujunud ja ma ei tahtnud väga palju mängijaid vahetada. Kui rütm olnuks meie kontrolli all, saanuks julgemini vahetada. Tuleb tunnistada, et Petšerovi sekkumine ei andnud lisaväärtust."

Varraku parem käsi Scott Machado eksis palju visetel ja tegi ka 7 pallikaotust, neist viimase pool minutit enne lõppu, kui säilis veel minimaalne lootus. Varrak tõdes, et Machadol oli teise poolaasta kõige halvem mäng.

"Tartu vääris täna võitu. Ükskord see pidi juhtuma. See oligi juba ebareaalne seis, mis oli vahepeal tekkinud.Teil (ajakirjanikel - toim) on (seisul 1:1 – toim) kindlasti huvitavam kui meil. Kui me nii edasi viskame, tuleb tiitel sel aastal Tartusse. Peame hakkama tänasega võrreldes paremini mängima."