JÜRGEN ZOPPFoto: MATI HIIS
Tennis
18. mai 2015, 10:48

UUED TABELID! Zopp tõusis, Kanepi langes

Täna avaldatud ATP edetabelis on Jürgen Zoppi uueks kohaks 143 (+13 kohta), Kaia Kanepi leiame WTA edetabelis 49. realt (-1).

Eesti meestennisistidest on Vladimir Ivanov 419. (+2), Anton Pavlov 1515. (-9), Markus Kerner 1576. (-12) ja Kristjan Tamm 1739. (-4). Jaan Kononov ja Mattias Siimar jagavad 1856. kohta, vahendab Tennis.ee.

Maailma esinumber on serblane Novak Djokovic, kellele järgnevad Roger Federer (Šveits), Andy Murray (Suurbritannia) ja neljandaks tõusnud Tomas Berdych (Tšehhi). Viiendaks tõusis jaapanlane Kei Nishikori ning kuuendaks langes Kanada esindaja Milos Raonic. Esikümnesse mahuvad ka Rafael Nadal, David Ferrer (mõlemad Hispaania), Stanislas Wawrinka (Šveits) ja Mario Cilic (Horvaatia).

Eesti naiste esireket Kaia Kanepi langes WTA edetabelis koha võrra ja tema leiame nüüd 49 realt (-1). Anett Kontaveit seevastu tõusis ühe koha ja tema on nüüd edetabelis 192 positsioonil (+1). Eva Paalma on endiselt 1212 kohal.

Maailma esinumber on ameeriklanna Serena Williams, teiseks tõusis venelanna Maria Sharapova, kes lükkas kolmandaks Simon Halepi Rumeeniast. Esikümnest leiame veel Petra Kvitova (Tšehhi), Caroline Wozniacki (Taani), Eugenie Bouchardi (Kanada), Ana Ivanovici (Serbia), Carla Suarez Navarro (Hispaania), Jekaterina Makarova (Venemaa) ja Andrea Petkovici (Saksamaa).