Foto: Raepress
Spordivaria
19. mai 2015, 13:18

FOTOD | Tallinn võitis kilude turniiri

Tallinna päevale pühendatud korvpalliturniiri "Vana Tallinna kilud" võitis korraldajalinn Tallinn, teatab raepress. 

Turniiri tasavägisema mängu pakkusid Tartu linnavalitsuse ja Linnateatri meeskond. Põneva heitluse võitis lõpuks Tartu meeskond, kes saavutas selle 24:23 võiduga ka turniiri kolmanda koha. Linnateater jäeti sellega neljandaks.

Pärnu linnavalitsuse meeskonda autasustati viienda koha auhindadega. Turniiri võidu nimel võistlesid Viimsi vallavalitsuse ja Tallinna meeskond. Üsna närviliselt alanud kohtumises oli poolajaks minimaalse eduga 11:12 peal Tallinna võistkond, kuid teisel poolajal lisati peatreener Toomas Sepa ergutamisel veel üks käik ning pealinna esindus pani seejärel maksma oma paremuse ja võitis eelmise aasta turniiri võitnud Viimsi meeskonda lõpuks tulemusega 16:32.

Tallinna meeskonna koosseisus mängisid Tõnis Mölder, Rein Ilves, Janek Küppar, Tarmo Antson, Rimants Šarkovski, Egon Tintse, Erik Luts, Priit Aunroos ning peatreenerina tegi debüüdi Toomas Sepp.

Turniir toimus üheteistkümnendat korda, esmakordselt aga mitmekülgse ajalooga Kalevi spordihallis. Hoolimata uuest toimumiskohast õnnestus kõik hästi ning taseme poolest võib turniiri hinnata üsna kõrgeklassiliseks.

Juba traditsiooniks kujunenult premeeriti kõiki võistkondi Tallinna kilude ning Vana Tallinna ürdijoogiga ning lisaks sellele sai Tallinna meeskond tõsta rändkarika pea kohale ning peale kaheaastast vaheaega taas hoiustada seda aukohal kuni järgmise aasta turniirini.