Tallinna FC Infoneti ründaja Jüri Jevdokimov.Foto: FC Infonet
Jalgpall
19. mai 2015, 20:43

Tallinna Infoneti ründajal diagnoositi raske põlvevigastus (3)

Talvel Tallinna Infonetiga liitunud ründaja Jüri Jevdokimov sai täna arstidelt kinnituse, et käesolev hooaeg on tal raske põlvevigastuse tõttu läbi. Küsimärgi all on karjääri jätkumine.

2010-2012 lõi Jevdokimov Eesti meistriliigas Nõmme Kalju kasuks 50 väravat, ent sai siis raske põlvevigastuse, mille järel kulus parima mänguvormi taastamisele pea kaks aastat. Infonetis oli ründaja just naasnud väravasoonele – löönud võiduväravad mängudes Paide ja Viljandi Tulevikuga – ja tõusnud algkoosseisu, kui 25. aprilli mängus Kaljuga uue trauma sai.

Sama põlv, mis 2012 lõpus. Esmane kahtlus - ristatside purunes jälle – sai eile kinnituse. Paari nädala jooksul heidab Jevdokimov operatsioonilauale. Taastumine võtab prognoosi järgi vähemalt kuus kuud.

"Keeruline. Juba vaimselt on ristatsideme purunemisest taastumine raske. Sel aastal ma enam jalgpalli ei mängi, aga kui veel tahtmist leian, siis järgmise hooaja ettevalmistuse alguseks (detsembris – toim) peaksin rivis olema," rääkis Jevdokimov Õhtulehele.

Ründaja sõlmis Infonetiga talvel 1+1 lepingu, mis tähendab, et 2016. aastaks tal praeguse seisuga töökohta pole.

Laupäeval Premium liiga liidri Nõmme Kalju 1:0 alistanud Infonet on 11 vooru järel 21 punktiga tabelis neljas, ent löödud väravate arvu poolest edestatakse vaid Narva Transi ja Paide Linnameeskonda.

Mullune esiründaja Manucho lahkus talvel Alžeeria klubisse USM Alger ja nüüd langes rivist ka Jevdokimov. Meeskonna nimekirjas on nüüd kaks ründajad - lätlane Vladislav Kozlovs ja Eesti U19 koondise liige Eduard Golovljov.