Jalgpall

Norra imelaps Ödegaard Madridi Realis - põruja või mitte? (1)

LISA KOMMENTAAR

asd21. mai 2015, 14:21
Selle suure palganumbri panid Ödegaardile juurde Briti sopameedia väljaanded, kes proovisid igatepidi mingisugust müüki ja pahameelt inimestest tekitada. Tegelik number oli mehel jäänud kuskil 20-40k juurde, mis on ikka päris suur number. Kuid vaadates, mida ta tulevikus suudab ära teha on see pisike investeering.
Siin on osati välja toodud võrdlus Ronaldoga. Ronaldo oli näiteks Manchester Unitediga lepingu sõlmides vaid 17-18 aastane, ning tema eest maksti sel hetkel 18 miljonit eurot (ning 12-aastat tagasi oli selline summa tänapäeva võrdluses kõvasti suurem). Samuti oli tal 4 hooaega hiljem palganumber juba ~170 000 eurot nädalas, mis selle aja kohta oli juba hiigelpalk, eriti 20-ndate alguses ääre eest.
Tulles tagasi Ödegaardi juurde, siis ainukesed probleemid on olnud Ödegaardi poolsed. Nimelt on ta ka ise öelnud, et Castilla eest mängides ei õpi enam midagi juurde, tase on tema jaoks liiga madal/mugav ning ootab võimalust rohkem arenemiseks. Jalgpallur areneb ikkagi mängude ja kogemuse arvelt, ehk arvatavasti tuleks mees saata järgmiseks hooajaks kuhugi laenule. Eriti vaadates praegust Reali seisu, kus on tehtud juba kõvasid oste ning tema jaoks hetkel ruumi pole.