18. aprillil mängisid Flora ja Pärnu TallinnasFoto: ERIK PROZES / POSTIMEES
Jalgpall
21. mai 2015, 15:05

Pärnu peatreener enne mängu Floraga: trumbid on meie käes!

Reede õhtul paneb Pärnu Linnameeskond esmakordselt proovile Pärnu Raeküla staadioni uued tribüünid. Peatreener Marko Lelov tahab koduväljakueelist kindlasti ära kasutada."Trumbid on meie käes!" ütleb Lelov. "Pink on pikk ja kuigi pisivigastusi on, siis kõik, kes protokolli kantud, on 100% valmis mängima."

Liigatabelis teist kohta hoidev Flora peaks olema eeldatav favoriit. "See on selge, et Flora tahab medaleid ja meie oleme autsaiderid. Kõik kohustused on neil!" sõnab peatreener.

Peatreener on rahul, et jalgpall Pärnus au sees on ning kunstmurustaadionil mängides pidid mitmed inimesed kohtumisi läbi aia vaatama või lausa puu otsa ronima. Homme mängitakse sel hooajal esimest korda renoveeritud Raeküla staadionil ning Lelov loodab tribüüni täis saada.

Palju tribüünile rahvast mahub? "Homme saame teada," ütleb klubi president Raio Piiroja. "Kuna eraldi toole pole, siis ei oska hetkel täpselt öelda. 500-600 peaks kindlasti mahtuma."

Pärnu Linnameeskond on homme algava vooru eel liigatabelis viie punktiga hoidmas üheksandat kohta, Flora on 25 punktiga teine. Mäng algab homme õhtul kell 19.