FC Flora peatreener Norbert HurtFoto: Heiko Kruusi
Jalgpall
21. mai 2015, 16:28

Flora peatreener Pärnu publikust: lisab ainult vürtsi juurde

FC Flora peatreener ei taha enne mängu Pärnu Linnameeskonnaga välja öelda, et nad on favoriidid. Jätame talle selle õiguse.

Tegelikut nad ju on. Flora on 25 punktiga kõrgliigas teist kohta hoidmas ja homme õhtul on neil võimalus liidriks tõusta. Esikohal olev Nõmme Kalju tuleb väljakule laupäeval ning kohtub Levadiaga. Pärnul on see-eest 11 vooruga koos viis punkti.

Meeskondade avakohtumise sel hooajal võitis koduseinte toel Flora. "Pärnu tahab mängida palliga, neile meeldib rünnata ja seetõttu on ka kaitse haavatavam," analüüsib vastast Flora peatreener Norbert Hurt.

Flora on Hurda sõnul valmis vastaste kontrarünnakuteks. "Kui juhtub, et nende kaitse alla vajub, peame olema ka valmis neist läbi murdma," lisab ta.

Pärnu publik on sel hooajal jätnud sümpaatse mulje. Kas võõral väljakul on publiku taustal lihtne mängida? "Oma mõju võivad nad ju mängule avaldada, aga kõik sõltub sellest kui tugevad me oleme. Peame mängu sisse minema ja me oleme selles osas piisavalt tugevad. Publik lisab vürtsi juurde," lisas Hurt.