Meelis RoobaFoto: Arno Saar
Jalgpall
22. mai 2015, 16:53

Täna toimub Tartus ka jalkalahing! Paide peatreener: oleme valmis!

Täna kohtuvad Eesti jalgpalli meistrivõistlustel Tartu Tammeka - Paide Linnameeskond. Järvamaa meeskonna peatreener Meelis Rooba ütles, et nad publikule rõõmustamiseks põhjust ei anna.

"Need mängud on alati erilised, sest mängivad ühel tasemel meeskonnad ja mõlemad tahavad võitu. Kohtumistel profisatsidega on nemad alati eelisseisuses ja favoriidid, aga Tammekaga on teine lugu. See, kes suudab mängu enda kasuks keerata, on kinni nüanssides," lausus Rooba Õhtulehele.

Sel aastal on meeskonnad korra juba kohtunud, kui Paide pidi koduväljakul tartlaste paremust tunnistama. Tartus on tihtipeale edu saatnud aga hoopis Paide meeskonda. "Ütleme nii, et Tammeka on hädas olnud ja publik pole väga palju rõõmustada saanud. Rahvas annab tegelikult head emotsiooni juurde, aga me neile põhjust rõõmustamiseks ei anna," sõnas ta.

Tammeka võtmemängijateks peab Rooba kaht mängijat. "[Kristjan] Tiirik, kes ehitab ning [Martin] Hurt, kes on väga ohtlik – kaks kõige kogenumat mängijat ka ning neid tuleb rohkem jälgida. Samuti on mõlemad ääred neil teravad," viitas Rooba Rasmus Tautsi ja Kevin Rääbise kiiretele jalgadele.

Mängu avavile kõlab täna Tamme staadionil kell 19. Vooru eel on karikafinalist Paide kahe punktiga viimasel kohal, Tammeka on kaheksa punktiga kaheksandal real.