Talisport

ÕHTULEHE VIDEO | Laskesuusakoondise uus peatreener: me ei aja taga ühte head tulemust vaid stabiilsust (4)

LISA KOMMENTAAR

Imelik24. mai 2015, 00:55
Suusatada ei oska. Lasta ammugi mitte. Ja nüüd on laskesuusatamise koondise treener. Imelik ei ole või? Kuid seda juhtub ainult Eestis
hes valik23. mai 2015, 08:07
Väga hea valik ja mitte Kalmer ei saatnud naissuusatajaid hingusele, vaid seda tegi suusaliit ise,kes lõpetas naiste igasuguse toetamise.Kõik vahendid mis naistele mõeldud olid suunati ainult teatud grupile,kes Alaveri all treenisid. Tulemust ikka polnud.Kui oled asjas võhik,siis vii ennast teemaga kurssi.
Isver22. mai 2015, 20:45
No mis nõuandja või treener see Tramm on. Luges internetist treeningplaanide kohta ja nüüd spetsialist valmis. Endal terve plejaad läbiküpsetatud naissuusatajaid hingel. No ja ega murdmaa poole peal ka parem pole. Dopinguvennad on nüüd ametnikud ja tõmbavad endaga sportlased kaasa.
Issand22. mai 2015, 20:39
No mis toimub Eesti talispordis? Mis? Kalmer Tramm, kelle südametunnistusel on terve põlvkonna naissuusatajate hingusele saatmine, ja nüüd laskesuusatajate juures ametis. Kas igaüks, kes on internetist suvalisi treeningplaane uurinud on treener? Absurd. No ja murdmaast me ei räägigi. Endiselt ametis Jaak Mae, Raul Olle ja kompanii. Raha jätkub vaid endi palkadeks, muu pole oluline. Haige.