Madridi Reali peatreener Carlo Ancelotti jäi täna töökohast ilma.Foto: ANDREA COMAS
Spordivaria
25. mai 2015, 22:59

NII SEE JUHTUS | Spordipäev Eestis ja maailmas: Kanepi võitles, kuid kaotas, Madridi Real jäi peatreenerita ja Alar Varrak rääkis lõpuks suu puhtaks (1)

25. mai pakkus spordisõbrale nii mõndagi põnevat ning päeva jäävad kahtlemata iseloomustama Kaia Kanepi kaotus Maria Šarapovale, Alar Varraku selgitused, miks finaalseeria Tartu Ülikool/Rocki vastu kaotati ja tõik, et Hispaania jalgpallihiid Madridi Real jäi peatreenerita.
23:00

Sellega Õhtuleht tänaseks lõpetab, kuid ärge muretsege - homme algab juba uus spordipäev, mille tähtsaimad ja põnevamad sündmused Õhtuleht Teile mugavalt kätte toob!

22:28
RANNAJALGPALL

Eesti valitsev rannajalgpallitšempion Peugeot loositi Euroopa meistermeeskondade karikaturniiril samasse alagruppi Itaalia meistri Milano BS-i, Portugali meistri SC Braga ja Poola gigandi KP Lodziga. Itaalias Catanias peetav turniir vältab 2.–7. juunini.

22:03
TRIAL

Möödunud nädalavahetusel, 23.-24. mail osalesid Eesti trialisõitjad Läti meistrivõistlustel Liepajas. Traditsiooniliseks võistluseks kujunenud Liepaja Trial pakkus võistlejatele rajamaterjaliks lõhatud varemeid, mis ajaloo jooksul loodusega kokku on „kasvanud". Tehnilistele radadele lisaks muutus maastik ja pinnas vihmaga libedamaks ning sõitjad pidid veelgi keerulisema olukorraga toime tulema.

Eestlased osalesid Grobinas Moto Klubs poolt korraldatud Läti meistrivõistluste esimesel ja teisel etapil klassides D, Mini ja Green. Laupäeval, esimesel etapil, saavutas Kalle Ivainen (MK GasGas) klassis D teise koha ja kolmandale kohale sõitis end samas klassis Tõnis Ross (MC Panter). Hea sõidu tegi Eesti noor trialisõitja Klaus Somelar (Tartu Enduro Klubi) sõites end klass Mini arvestuses esimesele kohale kõigest 15. karistuspunktiga. Klassis Green, kus võistlejad sõidavad elektritsiklitega, saavutasid MC Panter sõitjad Ott Holger Ross esimese koha ja Sven Rasmus Kuinberg teise koha.

Pühapäeval toimunud Läti meistrivõistluste teisel etapil ei läinud Eesti trialisõitjatel sugugi kehvemini. Teisel etapil saavutas MC panter sõitja Tõnis Ross klassis D teise koha ja Kalle Ivainen sama klassi arvestuses kolmanda koha. Eesti noored tegid teisel etapil veelgi parema etteaste. Klass Mini arvestuses võitles Klaus Somelar end taas esimesele kohale ja seekord lausa ühe karistuspunktiga. Klass Green sõitja Ott Holger Ross tuli oma sõiduga esimeseks ja seda nelja karistuspunktiga. Samas klassis tegi tubli etteaste samuti Sven Rasmus Kuinberg, kes saavutas teise koha.

21:36
JALGPALL

Hispaania jalgpalliklubi Madridi Real loobub Carlo Ancelotti teenetest. Uut peatreenerit klubi veel avalikustanud pole.

21:28
TENNIS

Kanepi kommentaarid mängu kohta: "Hea, et teises setis paremini mängima hakkasin ja seis tasavägisemaks läks. Loodan, et see aitab mul edasi liikuda ja järgmistel turniirdel paremini mängida. Algusest on kahju, kuna ei saanud minema ja tundsin ennast ebakindlalt - esiteks esimene mäng turniiril ja teiseks ei olnud kindel, et keha peale haigust hea on. Kahju veel ka sellest,et oma lemmikturniiril rohkem mängida ei saa."

21:19
TENNIS
21:07
TENNIS

Muide, täna Prantsusmaa lahtiste esimeses ringis Kaia Kanepit võitnud Maria Šarapova vilistati publiku poolt välja, kuna polnud nõus pärast mängu lõppu platsi ääres intervjuud andma. Küll sa oled meil ikka paha tüdruk, Maria.

21:03
JALGPALL

Täna mängiti jalgpalli ka Eesti meistriliigas, kus tabeli viimane Paide Linnameeskond 1:0 võiduga Narva Transi üle eelviimaseks tõusis. Kohtumise ainsa värava lõi 25. minutil Sander Sinilaid.

21:01
JALGPALL
20:12
JALGPALL

Laupäeval, 30. mail A. Le Coq Arenal peetaval Eesti klubijalgpalli päeval, mille raames selgitatakse naiste ja meeste karikavõitjad, leiab aset ka jalgpalliturg.

Turg alustab A. Le Coq Arena Idatribüüni galeriis kell 13 ning kauplema on oodatud nii jalgpalliklubid kui ka kõik teised huvilised. Müüa võib igasugust jalgpallivarustust ja –esemeid, särke, salle, palle, vanu ja uuemaid asju.

20:07
19:40
AUTORALLI
19:09
JALGPALL

Ei tasu unustada, et AS Roma ja Rooma Lazio selgitavad täna välja Itaalia suurlinna parima meeskonna. Mäng on just alanud ning seis on pärast seitset minutit 0:0.

18:58
JALGPALL

Vutilahingu 170 miljoni euro nimel võitis Norwich, mis alistas ikoonilisel Wembley staadionil 2:0 Middlesbrough. See tähendab, et tuleval hooajal mängib Norwich Inglismaa jalgpalli kõrgliigas.

18:37
TENNIS

Eestlanna jäi alla ka teises setis, kui kaotas Šarapovale 4:6. Seega on Kaia Kanepi teekond tänavustel Prantsusmaa lahtistel juba läbi. Kahju!

17:49
TENNIS

Kaia Kanepi kaotas Maria Šarapova vastu esimese seti 2:6.

17:17
JALGPALL

Muide, täna toimub üks mäng Eesti jalgpalli meistriliigas, kui liiga viimane Paide Linnameeskond kohtub Narva Transiga.

17:10
TENNIS

Eesti naiste esireket Kaia Kanepi on Prantsusmaa lahtistel kohe alustamas matši Maria Šarapova vastu. Jälgi kohtumist SIIT.

16:55
JALGPALL

Viie minuti pärast algab Wembley staadionil kohtumine Middlesbrough - Norwich City. Mängu võitja saab ligikaudu 170 miljonit eurot.

16:40
TENNIS

Gilles Simon on Pouille'ga hädas. Käimas on neljas sett - kui Simon selle enda kasuks suudab pöörata, saab Kanepi väljakule.

Loe rohkem