Korvpall

Alar Varrak kõigest, mis jäi varem välja ütlemata: miks finaal kaotati ja mis mees on Petšerov (28)

LISA KOMMENTAAR

T31. mai 2015, 09:39
Mulle endale tundub, et Petšil on juba eelleping taskus kusagil teises klubis. Petšerov oli kohe ju mitmes mängus võidu välja võidelnud, nagu Bisonsiga ja Volgogradiga, samuti Minskiga. Sai ta küll hästi mängitud. Nüüd peale vigastust polnud ta valmis Rocky mängudeks.
R30. mai 2015, 22:03
kuidagi kahju on see Petšerovi story. Mees võiks ju ennast rohkem kokku võtta ja hakata rohkem trenni tegema ja kaitses mängima. VTB-s oli ta ju teatud mängudes asendamatu mees. Nii kergelt ei saa alla anda, elukutse on ju korvpallur. Kahju, et ta minema läks. Kui ta kuskile sobis, ehk just siia.
196627. mai 2015, 07:52
ERRis on reklaam keelatud, see tõttu TV6 näitabki korvpalli. Sama käib ka võrkpalli mängude näitamise kohta.
t0626. mai 2015, 19:11
Meedia ja mingid treenerid puhusid Kalevi liialt õhku täis ka-suured, ilusad, vastupidavad, targad.
Ei arvestatud sellega, et Rock võib oma tarka, jne. mängu ka mängima hakata, vastava klassiga mängijaid Rockil rohkemgi kui vastasel.
Nagu paabulindudel sulgede kitkumine-algul Rock mängis nagu lolli, 2.-st mängust peale hakkas kiirendatud korras sulepuhastus või täispuhutud konnadel õhu rahulikult ja enesekindlalt väljalaskmine.
Varrakuga ei juhtu midagi, VTB liiga läks ju korda.
Huvitav, kas mõni eestlasest mängija väljamaale tugevamasse klubisse ka mängima pääseb? Enne on muidugi veel EM.
Meil on aega veel. Kõigeks on oma aeg, kõik juhtub nii kuis juhtuma peab, pääseme EM-l alagrupist ikka edasi.
mv26. mai 2015, 18:26
Minu meelest tegi Kalev väga hea hooaja. Vahet pole see konnatiigi kuld, kuid VTBs näidati ikka väga häid mänge.
juula27. mai 2015, 15:30
Kalev kaotab Valgale,Pärnule jne = tööõnnetus. Kalev võidab VTBs = hea mäng.Teglikult võib Valga ja VTB vahele ka = märgi panna.
tartlane 06** Oihh ei arvanudki, et Kalevi naisfännidele nagu Mailile see kaotus nii hinge läks26. mai 2015, 15:25
Vabandust, kui kedagit-keegit solvasin. Ühtede rõõm on teiste kurbus, vana tõsiasi.
Hoian parem suu lukus, pean panka laenuläbirääkimistele minema, järsku kukun Kalevi fännist kliendihalduri otsa, järsku lobisen oma rõõmsa oleku põhjuse välja ja jäetakse mind rahata....
Loll pea on vist kerele vaevaks.
kkk26. mai 2015, 19:21
Seda on näha kohe kaugele, et sinu loll pää sulle vaevaks on, nii et kasuta seda võimalikult vähe :))))
Üllar Ülbe26. mai 2015, 15:13
Noorem pōlve mehena ei oska Varrak Petšeroviga kui slaavlasega suhelda. Puudub kogemus ja takiustuseks Varrak edev kōrkus. Sellepärast selline dogmaatiline ja ülbe demagoogia.Nagu Sõber ütles:"Tema saab hakkama. Kutsuks Petšerovi kohe Rakverre. " Usun Sõpra."
tartlane 0626. mai 2015, 15:30
Väga huvitav arvamus ja mulle tundub, et siin on ka suur tõetera sees. Tubli! Väga asjalik komm.
Keegi26. mai 2015, 14:03
Sa tartlane 06 oled soojade ilmadega ikka eriti õhku täis läinud, vaata, et täis ei lörista ennast suurest erutusest. Ära tee enda linnale häbi, pidi ju heade mõtete linn olema. Või oled sa Tartust üldse? tundud pigem Jämejala patsient olevat.
Sina tallinna tibi Keegi MAILI püüa üldse vait olla-Kalevi fännike!26. mai 2015, 15:00
Tekstist on aru saada, et oled mulgi-Viljandi päritolu, neil seal Jämejalaga tihtipeale pistmist.
Löristasingi end täis suurest erutusest, vaata aga mis sinust on saanud, nutad vist lausa Kalevi kaotuse pärast ja jäädki nutma!? Pahad päevad, me tartlased saame aru...
Rock oli sel hooajal Kalevist parem, kahju, et mulgi päritolu tallinlased unustavad ära piirkonna, kustkandist nad pärit on. Viljandi Folgil ikka käivad oma suure telgiga eputamas.
kapp26. mai 2015, 12:26
machado oleks pingi peal olema neljandal veerandaajal,või siis kui vahe liiga väike.
selle mehe punnitamisest läkski kõik persse.selle oleks treener pidanud siis ära tajuma.
mitte lootma mõtetult imet.
tartlane 0626. mai 2015, 11:43
Varrak peaks hoopis rõõmus olema, koondisemehed Rockis on vigastustest toibunud ja mängisid kak milenkije.
Nüüd on põhiteema olnud, miks Kalev kaotas, omalt poolt ütlen tallinlaste ja tallinlannade põhikeeles-a mne p..ui.
Miks Rock võitis:
Lisan juba varem minu poolt väljaöeldule:
1. Kullamäe muutis strateegiat (mitte taktikat), lubas vabalt tegutseda, kui mingi mängujoonis välja ei tulnud. P.s. neid m.jooniseid teadis ju Varrak ka.
2. Peale 1 mängu toimus ainult mängijate koosolek, kus TÕOTATI mängida elu ja surma peale, sest vastas on põlisvaenlane!
Kedrake, kedrake seda teemat, ma ümisen ilusaid laulukesi samal ajal kaasa.
TARTU ja TARTLASED Talsinki pisaraid ei usu, järgm. hooaeg saate uue kolaka!!
korvpallihuviline26. mai 2015, 11:13
Olen ise korvpalliga mitme kandi pealt kokku puutunud ja seepärast vaatan korvpaliivõistlusi nii meilt kui mujalt.Arusaamatu on,et Eesti Televisioon isegi meistriliiga finaalmänge valikuliselt näitab ja seda võib näha ainult TV6 või Tallinna TV-s.Kas jalgpall maksab rohkem?Vaatajanumbritele võiks keegi analüüsi teha.Mis puutub aga selle aasta meeste korvpalli meistriliigasse,siis "müts maha "nii Tarvase kui Rapla ees -seal olid treenerid ja mängijad teinud ära korralikud kodutööd ja mängiti ISUGA ja
targalt.Seda ei saa aga kindlasti öelda Kalev Gramo kohta.Favoriidi oreool hakkas vist pähe,eriti peale esimest võitu Tartus.Meeskonna juhtkond oleks pidanud peale esimest kaotust tegema tõsised järeldused ja muudatused nii taktikas kui mängijate kohta.Miks klubi juhtkond ei sekkunud?Sponsorid on kindlasti pahased ja õigustatult-suured rahad -kesised finaalmängud! Ka Varraku koht vääriks kaalumist,sest korvpalli põhireegel - võidab meeskond-kaotab treener peab paika! Olen
kalevlaste-ükskõik mis nime all meeskond esineb-tulihingeline pooldaja ja väga pettunud,millega nad turniiri lõpetasid.Nende finaalmängude põhjal oleks ka neljas koht juba kingitus!
26. mai 2015, 01:03
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
margus26. mai 2015, 09:25
Kui Rock neid ära ei osta
jj26. mai 2015, 01:02
Võiks Varrakuga isegi kihla vedada, et nii Veidekas kui Arbert on järgmine aasta ikka Cramos edasi!
Wenger31. mai 2015, 13:23
Noh, aga mis selles halba on siis ? VTB liiga on üks tugevamaid. Mõttetu kuhugi Rocki sugusesse wannabe euroliiga tiimi minna,
irw25. mai 2015, 23:34
ma kaldun arvama, et kui 4 juunil käivitub nba finaal siis tehakse kõva mees curryga ka hookus -pookus ära. santide sats seda oskab ning see mees , kes curryt võtab on terve ja alles 25 aastane.
tartlane 06*** Olgu jääv meile päike, olgu jääv Tartu rõõm!!!25. mai 2015, 23:03
Otsitakse süüdlast jah? Macho süüdi või? Käige sinnasamusesse!
4-6 Rocki meest eesotsas Kurbase, Dorbekuga hakkisid vaheldumisi Machot juba Kalevi poolel. Visata ei lastud tal üldse lihtsalt, kuskil 5m kaugusel korvist meelitati teda korvi alla minema, seal 2 Rocki pikka juba ootasid. See tuletab mulle meelde Kaunase Žalgirise nippe.
Rockil 3 tugitala Kurbas, Talts, Sokk, +Dorbek+Timo, Raudmees, jt., kellest kõigist ei saanud isegi mina aru, millal korvi suunas tulistama kukuvad.
Macho+Benson, kus ülejäänud olid, Tallinna lahel kalal või?
Kurradima magus võit, meeskonna võit!!
Nüüd mul hää Tartu liina pääl oma jalgrattaga autudega võidu ajada!
Ülbikud (no players) said korralikud Raja uulitsa raviasutuse kitlid selga, siis ei laksuta edaspidi enne mängu nii laialt lõugu!
sda25. mai 2015, 22:11
krt vot see oli alles hea lugemine. varrak on väga muhe vana ikka :)
zai25. mai 2015, 22:05
Kiire mängu jaoks on vaja teha vahetusi.
Pets25. mai 2015, 19:13
Mulle Varrak ja tema suhtumine meeldib. Tegelikult korvpalli huvilisena sooviksin sellist tagasisidet ja analüüsi ja selgitusi palju rohkem lugeda. Väga huvitav.
ma26. mai 2015, 13:09
Tema põhiline analüüs on ju see, et teised on süüdi? A la oli surve ja seetõttu panin selle ja selle mängija mängu ning kui ei õnnestunud, siis olin enda peale vihane, et kuulasin teisi. No kõva analüüs :)
tagamehed(pimedad)25. mai 2015, 18:00
korvpallis kehtib hea ytlemine"sa oled just nii hea kui sa olid enda viimases mängus" nyyd lööme kokku kolm viimast mängu ja.....?
nii on25. mai 2015, 19:36
Pole vahet, kuidas oma kaotust põhjendad, kui niikuinii kindlalt kaotasid...
4. finaal 1-2 seisult oli imelik, eduseisul hakkasid Arbet-Veidemann omavahel söötma ja kohe esimese katte tagant viset otsima ja rabistama - viskasid järjest mööda ja kaotsid ka selle mängu. Mingeid muid variante ei otsitud, Imelik
25. mai 2015, 17:35
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Tagaliini mehed25. mai 2015, 17:34
Varrak on ikka puhta imelik...
Millistest tagaliini meestest ta räägib,kes karjääris sammu edasi tegema peaksid?
Kui veidemanist ja Arbetist,siis nemad vóivad sammu teha ainult kuhugile pimedate liigasse,siis liigasse kus ka treenerid kóik pimedad on,sest nähtu póhjal ju nyyd kyll yksi treener neid vóistkonda ei vótaks.
kumbki mees on póhjalikult yle haibitud,ei yks kaks sähvatust hooajale veel kellegist mängumeest ei tee,pigem siiski stabiilsus ja seda pole neil kummagil.Nii,et ainus samm edasi vóib olla tóepoolest mingi liiga kus mängijad ega treenerid lihtsalt ei näe..