Lorenzo Bertelli auto.Foto: Twitter
Auto-Moto uudised
25. mai 2015, 19:36

SKANDAAL! Portugali ralli korraldajad keeldusid avarii teinud ekipaažile kiirabi appi läkitamast (3)

Autoralli MM-sarjas FWRT meeskonnas sõitev Lorenzo Bertelli tegi hiljutisel Portugali MM-rallil avarii, kuid korraldajad polnud nõus katset peatama, et itaallasele kiirabi saata.

Moemoguli Miuccia Prada poeg keeras auto üle katuse ralli kümnendal katsel. Kaardilugeja Giovanni Bernacchini teatas koheselt pärast avariid ametnikele, et nii tema kui Bertelliga on kõik korras.

20 minutit hiljem kaebas piloot, et tal on halb olla ning pea käib ringi, kuna lõi selle vastu auto turvapuuri. Seejärel palus Bernacchini, et kiiruskatse kiirabi saatmiseks pooleli jäetaks.

FWRT meeskond andis teada, et ralli korraldajad kaardilugeja soovi ei täitnud ning Bertelli pidi kiirabi ootama kolm tundi ja 20 minutit. "Bernacchini rääkis telefonitsi ralli peaarstiga, kes küsis temalt Bertelli kohta. Arst otsustas, et kiiret abi piloot ei vaja," seisis meeskonna avalduses.

Küll tundis itaallase üle muret üks rallil pealtvaatajana olnud parameedik, kes Bertelli tervist kontrollis ning arvas, et avarii ja arstliku abi saamise vahel on liiga pikk aeg. Lõpuks veetis Bertelli öö haiglas ning kirjutati hommikul tervena välja.