Kergejõustik

Mis seisus on Tanel Laanmäe, kes seadis eesmärgiks MM-kulla? (4)

LISA KOMMENTAAR

Stakan K.Butõlkin3. juuni 2015, 13:42
Minu arvamus on, et kui kellelgi on tiitlivõistluste kuld-eriti veel MM või OM kuld- siis ei pea ta jutt olema puhas kuld. Jutupaunikuid on meil lademes. tegudemehi aga väga vähe võtta.
Värnik kahtlemata oli tegudemees ja võib ajaviiteks ka suust p.ska välja ajada kui tahab. See on tegudemeeste privileeg.
jaaa29. mai 2015, 15:11
Olen ise näinud, et see noormees on võimeline suuri tegusid korda saatma kuid ebaõnn on siiani tema saatjaks olnud. Loodan väga, et need soovid täituksid. Alati peabki suurelt mõtlema miks muidu seda sporti üldse teha. Oma lõbuks alla 80 m toksida ja olla sellega kõva mees-ei usu see noormees pole sellest puust. Igati julge eesmärgiga ja võitlushimuline noormees- nii peaksidki kõik sportlased mõtlema ning seadma maksimumi peale oma eesmärgid.
Värniku moodi ei saagi, sest Värnik tuligi maailmameistriks!29. mai 2015, 14:02
Ei olnud ta hõiskajavend samuti, aga "pirne" (võilebadest, mis oli ka ainuke humoristlik liialdus) omal tasemel pani küll. Justkui naasmine tippsporti oli ka mõeldud kiibitsejatele "magustoiduks", kes said kommentaaridega "hiilata" - mõtelge, maailmameistrit saab mõnitada ja ise peidus olla.
eiiii29. mai 2015, 11:23
palun tunnista et see lubadus oli nooruse uljus, PALUN ära hakka Värniku moodi sõna võtma