Auto-Moto uudised

ÕHTULEHE VIDEO JA GALERII | Traagiline õnnetuspaik legendaarsel Matsimäe kiiruskatsel (5)

LISA KOMMENTAAR

eetika31. mai 2015, 11:03
Ak spordiuudistes oli väga imelik kuulata,kuidas küll öeldi,et rallil juhtus õnnetus ja kolm inimest hukkus ja siis hakkas Kuuse suure õhinaga rääkima ralli tulemustest.see lõik oleks võinud välja jääda,tulemuseks oli kolme inimese surm,mitte mõne sõitja võit
piiksupiiga31. mai 2015, 10:36
Tulekul on ju Rakvere vallimäel ROMURALLI. Tahaks väga minna, kuid nali ja sõu on küll päris ohtlikuks muutunud, ka Tapal on tulekul Veoauto ja suutre pagide rallisõidud, tahaks ka sinna väga minna, kuid ohud, panevad mõtlema, kas minna või mitte minna. Inimesi hukkub rallisõitudel, liigagi tihti.
piip31. mai 2015, 10:32
Väga kurb. Sügav kaastunne hukkunute lähedastele, sõpradele ja kolleegidele. Rakverest pärit noormehel perekonna nimi kah on? Kole ohtlikuks on muutunud, rallisõidud, sõust võib saada, lõpp, sinu eluteele. Puhkaku rahus.
kats31. mai 2015, 10:06
pealtvaatajal peaks endal ka mõistust olema,mida ronida kohe sinna piirete juurde võiks veel kaugemalt vaadata võiks ju mõelda et midagi võib juhtuda.
Lembit30. mai 2015, 23:15
Kaitsevallid tuleb ette teha, kus rahvas vaatab. Siililegi selge, et selliseid asju võib igaühega juhtuda. kes võidusõitu teeb. Miks puudub neil järelvalve, enne sõitu ei lasta, kui ka vaatlejaskonnale on tagatud turvalisus. Korraldajad tahavad suurt nänni ja see pärast pealtvaatajad ei huvitagi.