Joel Lindpere (palliga) on tänavuses kahes Floraga peetud matšis oma kaaslasi kostitanud kokku kolme väravasööduga. Foto: ALAR TRUU
Jalgpall
1. juuni 2015, 14:19

Sergei Terehhov: Lindpere homme pigem ei mängi (4)

Värske Evald Tipneri karikavõitja Nõmme Kalju võtab homme Hiiu kunstmurul vastu tabeliliidri FC Flora, ent peab suure tõenäosusega läbi ajama Joel "mina-otsustan-mänge" Lindpereta.

"Tal on jalg suht sinine, suur varvas ja jalatald on täiesti sinised," lausus Kalju peatreener Sergei Terehhov Lindpere tervise kohta. "Pigem on ta audis homme."

Röntgen näitas, et luumurdu rahvuskoondise poolkaitsjal pole, ent trauma on piisavalt tõsine, et sundida Lindperet lühemat sorti mängupausile. "Arvatavasti järgmised kaks mängu enne seda pikemat pausi (liigapaus 06.06 - 26.06 - M.T.) ta ei mängi ," ütles Terehhov.

Lindpere vigastas oma vasakut jalga laupäevases karikafinaalis Paide Linnameeskonna vastu ning oli sunnitud platsilt lahkuma juba 34. minutil.

Sarnaselt Lindperele Paide vastu viga saanud ründaja Ats Purje olukord on lootusrikkam ja tema lõplik mängukõlbulikkus selgub homme.