Blogid

Mehed seebiks! (24)

LISA KOMMENTAAR

vanatüdruk10. juuni 2015, 14:03
Blogija lootis ilmselt, et fb-s arutlevad haritud ajakirjanikud hindavad tema üllitist kõrgemalt kui kommenteerija "ajakirjanduskriitika". Tegelikult piisab neile ainult pilgu heitmiset profiilpildile, et jõuda järeldusele - mallukast eristab siinset blogijat ainult iga.
püha lihtsameelsus10. juuni 2015, 01:53
pärisajakirjanikud ironiseerivad fb-s malluka blogi üle. ja liiga kitsa maikaga blogija soovitab seda siin lugeda! tema suureks õnneks ei vaevu ükski neist seda tegema...
kui keegi 8. juuni 2015, 22:30
mõtleb liiga palju suguorganite peale, siis ütleb see psühhoanalüütikutele kindlasti midagi olulist tema kohta.
"saba" jalge vahel, kõrvalest meenutab vagiinat...
iseloomulikud on ka fotod. liiga kitsad maikad. teatud eas naistega juhtub vahel imelikke asju..
Ave Maria Blithe9. juuni 2015, 03:18
Kus on siin blogis liiga kitsad maikad??? Bruce Jenneril on ju Vanity Fair kaanel "saba" jalge vahel, mitte küünarnukk või pimesool. Mida tähendab ´´teatud vanuses´´ ? Oled ehk ise kompleksides vanamutt, vananev kapihomo või neitsist vanatüdruk, keda suguorganid kohe lolliks ajavad, nagu su kommentaar väljendab. Olen olnud nii Kunstiinstituudi tudeng Eestis, kui meditsiini tudeng USAs, alasti inimekeha kõigi oma osadega mind hüsteeriasse ei aja. Head tervenemist psühhoanalüütiku juures!
dish7. juuni 2015, 16:35
"Peavooluses" peaksid kõik rääkima noortepäraselt"... Võivad nad seda muidugi teha, aga mitte alati. Soovitan märgata muud. Ave on oma kirjutistes olnud alati igasuguse ajupesu vastu. Nagu minagi. Puuraidurist lugedes meenus mulle isegi üks tema kunagine luulerida.
Ave Maria Blithe9. juuni 2015, 03:19
Kahjuks jah, enamusele jäävad minu metafoorid tabamatuks, aga puust ja punaseks ei hakka ma kõike ka tegema.
PEAVOOLUSEMEEDIA5. juuni 2015, 20:02
BLOGIJA ON ALATI SILMA PAISTNUD LABASUSE JA KIRJAOSKAMATUSEGA. AGA SEE TEMA TERMIN ON ERILINE PÄRL!
Ave Maria Blithe9. juuni 2015, 03:20
Mul on kahju, et sina paistad silma lugemis-oskuseta.
pensionäri hooldaja5. juuni 2015, 17:42
Tegelikult, oleme ikka ausad - need pisarad on kõik ju külge photoshopitud ja kõik!
dish4. juuni 2015, 21:15
Tere, armas Ave! Hakkasin juba muretsema, miks pole sinult uut blogikirjutist pikemat aega tulnud. Kuid nagu ütleb vene kõnekäänd "pigem harva, see-eest karva" (редко но метко.. on Siberi soobliküttidele sama slogan kui eestlastele: kivi kotti; kes allteksti ära tabab, see mõistab.)
.
Teemast. Sellest ei tahaks isegi rääkida mitte - käib ju desktruktiivne pealetung kõigis liinides korraga. Loosungite all - laske meil laamendada; kui ei lase, olete alalhoidlikud.
.
Alalhoidlik või mitte, aga mulle meenutas postituses öeldud ütlus puu ja mehe kohta su kunagist värsirida... Seega olen sinuga jätkuvalt ühel pool barrikaadi, ameerika Ave!
Ajakirjanduskriitika3. juuni 2015, 22:52
Teooria, et õhtulehe toimetust täidavad eksklusiivselt need vennad, kelle jaoks Tallinna ülikooli kursus/loenguseeria "sissejuhatus ajakirjandusse" osutus liialt komplekseks, sai taas kinnitust. Tubli Ave ,kes saigi "arvamusega hakkama " :) !
aednik3. juuni 2015, 11:02
Eks enamusest erinevaid ole alati olnud, nüüd lihtsalt on nad peidust välja tulnud ja millegipärast tekitab see paljudes paanikat. Miks küll? Elame ise ja laseme neil ka elada. Inimeseloom on nii loodud, et kardab kõike, millest ta aru ei saa. Kedagi ju ei sunnita homoseksuaaliks. See Kanada variant(ise pole küll näinud seda tv-saadet) on muidugi pehmelt öeldes totter, kedagi ei tohiks kuhugipoole kallutada, liiatigi siis veel lapsi. Aga üldiselt, milleks tõmmelda, elagem rahulikult oma ainust ja igavest elu! :)
Tädi Maali3. juuni 2015, 07:46
Öelge veel, et Piiblis kirjutatu on vale! Lausa meie oma silme all juba õitseb Soodom ja Komorra! See pidavatki toimuma enne meie Maailma elu lõppemist, on`s see siis vale? Just sel moelgi saame lõppema inimkonna edasi kestmise, kui naine seksib naisega, mees mehega, isa paneb poega jne.!
mari3. juuni 2015, 05:35
Just, just. Ja alustama peaks eesti mees iseendast. Lõpetama joomise ja jobutsemise. Saama 18 aastaselt täiskasvanuks ja vastutust võtvaks. Ammu ootame, et mees ajab ise selja sirgu, peab endast lugu ja saab harituks. Ikka ise!
jüri3. juuni 2015, 10:54
Eesti mees võib muutuda, aga siis on tal vaja välismaalt naine võtta, sest eesti naine on suht kõlbmatu!
to Mari 05:354. juuni 2015, 21:40
Su jutt eesti mehe sirgumisest on liigutav. Ajab lausa nutu peale.
aga vaata, Mari, siin on 1 perekonks4. juuni 2015, 21:53
eesti noor mees ei ole oma lapse ega kodumaa kaitsja juba ammu. eesti noor mees on hängija ja jou-jou. eesti noor mees düünab euro-multikultit :)
/3. juuni 2015, 05:27
Vaatasin eile õhtul Saksa TV uudiseid ja seal oli, et Kanadas lähevad lapsed kooli 6 aastaselt ja neil on kohustuslik kohe hakata õppima seximist. Ma ei eksinud, mitte 16.a. aga just 6 aastased. Veelgi kummalisem, et poisid eraldi klassides ja tüdrukud eraldi, õpperuumid on värvilised. Arvasin, et olen vandusega saksa keele ehk unustanud ja sain midagi valesti aru. Aga kui selline asi, peaks ka teised kanalid (loomulikult mitte meie) midagi rääkima. Nii vaatasin Venemaa kanalit, seda keelt valdan hästi ja uskuge või mitte aga nii see oli, lapsi õpetatakse lesbideks ja homodeks, lisaks ka päris sexi. Kuhu küll inimkond sedasi välja jõuab, kui juba riiklikult hakatakse lapsi ...no ma ei teagi kuidas seda nimetada. Kanada haridusminister on naine ja lesbi.
GOOD3. juuni 2015, 01:44
ärge minge ühest äärmusest teiste! Olge normaalsed! Liigne agarus on ogarus!
Janet3. juuni 2015, 00:43
Inimesed peaksid olema rohkem tolereerivamad ja tegema mis neile meeldib. Respekt neile kes julgevad erineda ja teha mis neile hea mitte mis ühiskond ütleb!
Caitlyn Jenner on eeskuju inimestele et kõik on võimalik. Ole kes sa tahad olla. Peaasi et sa oled õnnelik. Sa ei pea mitte kellegi heakskiitu ootama /saama. Peaasi et oled ise õnnelik. Ma arvan et paljudel on meist midagi õppida sellest!!!
penskar3. juuni 2015, 00:25
Sotsiaalministeerium võiks ühe kulude kokkuhoiu meetmena luua pensionäridele suunatud eutonaasia-keskuse. Kui makse enam ei maksa, parteid ei nuuma, siis jaluta eutonaasia-keskusesse ja tee abistatud enesetapp. Boonusena saad keskmiselt suuremat matusetoetust koos riiklikult korraldatud matustega.
eurokrast2. juuni 2015, 21:46
Sa Ave pole ka üldse popp ja noortpärane. Nagu mingi vana peer.
Tom2. juuni 2015, 21:07
"Pagulaste vastu"Facebookis.Laikige!
2. juuni 2015, 21:04
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
USKUGE VÕI EI:::AGA 2. juuni 2015, 21:40
NEED VALGED MEHED ÜKSKORD VIHASTAVAD ,,,
SIIS NEED OTSUSTAJAD ---JA KÄSU TÄITJAD ,,,PÕGENEVAD KOOS MUSTANAHALISTEGA EESTI MAALT ÜLDSE MINEMA;;;