Norbert HurtFoto: STANISLAV MOSHKOV
Jalgpall
2. juuni 2015, 22:25

Norbert Hurt Flora kesisest punktisaagist liidrite vastu: see ei ole murekoht

Tallinna Flora hoiab liigatabelis küll teist kohta, kuid on lähimate konkurentide Nõmme Kalju ja Tallinna Levadia vastu korjanud nelja mänguga vaid ühe punkti. Flora peatreener Norbert Hurt ei leia, et see oleks murekoht.

"Loomulikult oleksime tahtnud nendest mängudest punkte saada, kuid peame vaatama ka oma ressursse ja oma jõude, millistes oludes me nendega võitleme," vihjas ta Flora küllalt noorele koosseisule. "Mängijad väga hästi arenevad ja mul on hea meel, et saame oma mängijaid usaldada. Ükspäev me kindlasti ka võidame!"

See päev aga polnud täna. Kalju valitses Hiiul teist poolaega täielikult ning lõi kaks vastuseta väravat. "Ma ei süüdista mängijaid," sõnas Hurt. "Ma arvan, et poolajal rääkisime õigetest asjadest. Nägime esimesel poolajal, kuidas vastane mängib. Me lihtsalt ei lahendanud asju ära. Räägime need asjad veel üle ja saame korda."

Pärast lõpuvilet väljendas oma pettumust ka tuline Flora fännirühm. "Mis seal ikka reageerida, kui nad soovivad ideid-mõtteid jagada, siis ma olen seda valmis rõõmuga tegema," lausus Hurt.

Ta lisas: "Aga eks ma sealt ei oodanudki mingit erilist diskussiooni. Ultrafänn on ultrafänn ja tema teeb seda, mida ta õigeks peab."