Artjom Artjunin.Foto: Twitter
Jalgpall
3. juuni 2015, 12:42

AMETLIK! Artjom Artjunin taasliitub Tallinna Levadiaga

Aasta alguses Rumeenia kõrgliiga klubi FC Brasoviga liitunud Eesti koondistki esindanud keskkaitsja Artjom Artjunin siirdub taas Tallinna Levadia manu.

25-aastase Artjunini aeg Rumeenias oli pärast lepingu lõppemist Levadiaga kui kolgata tee - kaitsja teenis vähe mänguaega, kuigi siirdus sinna lubadustega olla algkoosseisumees, kõige tipuks kuulutas Brasov end aprilli lõpus maksejõuetuks. Mais sai selgeks, et Artjunin on klubiga lepingu lõpetanud.

Eesti meistriliigas hetkel kolmandat kohta hoidva Levadia esindaja Indrek Petersoo kinnitas Õhtulehele, et Artjunin mängib Levadias tänavuse aasta lõpuni. "Tema kaalub erinevaid variante, sestap [leping] hooaja lõpuni. Kui see lõpeb, siis peame läbirääkimisi uuesti alustama ja konkreetsemalt rääkima."

Levadia peatreener Marko Kristal oli rahul, et Artjunin Eesti viimase kahe hooaja meistriga taasliitus. "Artjom on meile hästi tuttav ja väga vajalik mängija, kes lisab kaitseliini vajalikku kogemust, kindlust ning alati edasiviivat meeskonnasisest konkurentsi," sõnas Kristal klubi kodulehele.