Jalgpall

Pehrssoni kommentaar Ojamaa väljajätmise ja Eesti kõrgliiga mängijate 68% osakaalu kohta koondises (16)

LISA KOMMENTAAR

Möku4. juuni 2015, 21:30
Aru ei saa sellest Pehrsonist, mingi isikute tasemel jura, Ojamaa ei ole meeskonna mängija ja Mets on! Kogu meeskond tavaliselt selle Metsa korraldatud paanikat ju lapib. Veel tahaks teada, mis taktikat meie koondis üldse kasutab, iga mäng mingi uus asetus, ausalt ei saa aru mida see rootslane ise teeb ja mida üritab. Nii segast treenerit ei ole koondise eesotsas olnudki. Loodan väga et kaotatakse nii Soomele kui San Marinole, sest vihkan sellistajuvabadust. Ehk midagi muutub, kahju headest meestest, kes koondisesse veel üldse tulla viitsivad.
hunt4. juuni 2015, 12:34
me võime rääkida mida me tahame kuid KAHUKS POLE OJAMAA VEEL KOONDISES SÄRANUD ,mind ei huvitamis ta klubis on sähvatanud vahetevahel jne...seda teab Ojamaa ise ka et koondises on tal puudusi olnud päris palju ja tihti!!!!! Ojamaa meenutab jubedalt noork Kinki kes oli ka mina ja maailm see ei sobinud ja to ei sobinud ,minu kasu isa on boss ja vsjooo...rääkige temaga ,pidas ennast MESSIKS headel
See et kutsuti koondisse Anier on ka müstikapauk olgem ausad ,siin tuleb küll kivi visata treeneri kapsaaeda.
Kloun4. juuni 2015, 11:51
Tegelikult on Ojamaa üks ärahellitatud ja ennast täis poisike. Üks, kaks õnnestumist kuskil kaugel, kuid stabiilne mäng tal puudub absoluutselt! Õige otsus!
Tiit4. juuni 2015, 12:09
Ja need eesti liiga mehed on siis paremad või? Usu nad jäävad soome vastu kindlasti hätta ja Anieril puudub mängupraktika ja millal Zenjov viimati skooris? Ojamaa annab vähemalt väravasööte ja lööb väravaid norras , kindlati oleks etem valik kui meie kõik teised ründajat!? San- Marino vastu töötaks hästi duo Ojamaa-Liivak!! Mõleamal hea mängupraktika, otsustusvõime ja ettevõtmine, mida teistel ründajatel meil pole (v.a Zenjov ja Anier aga nende viimase aja mäng pole muljet avaldanut, Anier pole saanud mängitagi). Mäletame hästi kuidas eelmine San- Marino mäng nende samade meestega lõpes, meestel lihtsalt puudub otsustusvõime mida rünnakul palliga edasi teha!!
VÄGEV! Henrik Ojamaa lõi Norras kaks väravat
00:13, 23. aprill 2015 / Sport | Jalgpall
HÄSTI! Henrik Ojamaa säras Norras kahe väravasööduga
23:00, 7. mai 2015 / Sport | Jalgpall
Ojamaa andis taas väravasöödu
22:38, 10. mai 2015 / Sport | Jalgpall
VIDEO | Ojamaa lõi Norras veidra värava
16:09, 14. mai 2015 / Sport | Jalgpall
MIS ON MEIE TEISTEL RÜNDAJATEL VIIMASE KAHE KUUL VASTU PANNA????
MG4. juuni 2015, 11:22
Mujal maailmas on palju kõvemaid (oma koondisele potentsiaalselt kasulikumaid) mängijaid sisekliima huvides välja jäetud. Seega ei ole hüsteeriaks põhjust.
0 0 04. juuni 2015, 21:36
Pehrson ja sisekliima, bussi oskaks umbes 20 eestlasest treenenrit parkida, sild ju on ju ammu pölema läinud, tuleb leida uus ja korralik saks kooliga treener ja vestimehel on ka aeg tunnistada et eksis selle valikuga.
asd4. juuni 2015, 10:41
Tsiteerin peatreenerit: Nagu märtsis ütlesin, siis eelistan regulaarselt mänguaega pälvivaid jalgpallureid, sest iganädalaselt pingil istudes pole võimalik rahvusvahelisel tasemel hästi esineda.
Ja siis koondisesse kutsutakse Henri Anier kes ei saa šoti liigas platsilegi õieti, naljanumber ausalt. Selles mehes ma nägin vanasti potentsiaali kuid kui vaadata viimaseid koondisemänge ja esitusi koduklubi eest siis ma eelistaksin Ojamaad temale kindlasti, sest Ojamaa saab vähemalt regulaarselt mängida sama tugevas liigas võrreldes šoti liigaga.
koer4. juuni 2015, 10:30
Ojamaa on üks vähestest koondise mängijatest keda vaadates (isegi kui lõpp-produkti osas on tal vajakajäämisi) jääb mulje, et tal on mingi plaan ja võimekus, mis osaliselt seda toetab. Tegu on meeskonnamänguga ja Ojamaa tüüpi mängijad (nn isetegijad) on väga hinnatud, kui meeskond oskab sellise mängija ümber toetava süsteemi luua. Paraku on ta jäetud isolatsiooni ja seetõttu sundseisus, et kas proovida ise üksi tassida või üldse mitte üritada. Kuna üksi tassimise ülesanne on enamasti õlule pandud tugevamate Meeskondade vastu, siis see mudel ei ole tõesti kahjuks liiga hästi toitnud ja seetõttu ka jääb isetseja mulje. Probleem on siinkohal treeneris, kes ei suuda tõsta Ojamaa positsiooni ümbruses olevaid mängijaid Ojamaa tasemele kasvõi lihtsalt liikumiste osas ... koondisemängudes on korduvalt näha, kuidas söödukanalitesse naabruses mängijad lihtsalt jätavad avanevata, lasevad jala sirgu vms ning jätavad seeläbi Ojamaale ainsaks variandiks üksi üritada. Ühesõnaga treeneril ongi kaks varianti a) kas möönda, et mees (kes on tasemelt kõrgem) ei sobitu üksusesse (isetseb) ja jätta kõrvale b) teha midagi selles suhtes ja luua tema ümber tema eripärasid toetav süsteem, aga kuna see viimane eeldab treeneripoolseid oskusid, mida on vähe (meenub mäng Gibraltariga jms), siis jääbki variant a.
aff4. juuni 2015, 13:36
kle saada oma cv pohlakule.
nahh meil mingeid välismaa jopskeid vaja!
f3rfr4. juuni 2015, 10:14
Olen Ojamaa suhtes Pehrssoniga nõus, kuid siin tuleks vaadata seda, et minu arvates on ta stiil Norras tunduvalt meeskondlikumaks muutunud.
Tal on konkreetne koht mida peaks harjutama - peale löömine. Löögi tugevus ja täpsus on null.
eesti..4. juuni 2015, 09:14
Liigas mängiks stabiilselt kõik välismaal pallivad mehed. Põhjus, et nad välismaale on saanud, peitub just selles, et Eesti liigas nad silmapaistvad olnud. Täiesti arusaamatu põhjendus - tulge aga eestisse tagasi välismaalt, olete stabiilselt põhis ja koondises. Idioodist treener on meile jälle antud. Täielik Pohlaku pask, habemik raisk
nonoh4. juuni 2015, 09:12
Väike vastuolu jutus. Kõige pealt ojamaa pole piisavalt hea, teises küsimuses aga otsib regulaarselt mängivaid pallureid, rpndajatest ojamaa üks ainukesi, kes klubis stabiilselt mängib.
Olku4. juuni 2015, 08:57
Ojamaa triblab hästi, aga selle eest kahjuks punket ei anta. Kõik uhked üritused koondisemängudes on seni lõppenud palliga kaitsjatesse kinni jookmisega. Pärsi naljakas on vaadata isegi, kuidas kutt järjepidevalt ühte ja sama asja edutult proovib.
Aksel4. juuni 2015, 08:48
Õige otsus, Ojamaa on isetseja, senistes mängitud mängudes pole midagi erilist teinud, Kostja on meeskonnamängija
makk4. juuni 2015, 08:46
No nii lolli juttu ei ole ammu kuulnud. Mets teeb sammu üles, kuigi mängib Ojamaaga samas liigas? Kõik ju näevad nii meistriliiga kui koondise mänge. Ei ole Alliku, ja kompanii koondises hakkama saanud ega ka meistriliigas, kõik ju näevad seda. Need uued kes kutsuti, need on ju veel kehvemad. Isegi kui üksikute mängijate kohta võib vaielda, siis kindel on see, et kõik kutsututest küll Ojamaast ja ka näiteks Liivakust paremad ei ole.
wat4. juuni 2015, 08:15
kuidas vassiljev islandile värava lõi? Mitte tiimitööst, vaid ta ise tegi pressingut ja lõi värava, ojamaa teeb sama. Kas siis võtame vassiljevi ka välja?