Meeskond Peugeot (sinistes särkides), valitsev Eesti meister rannajalgpallis kaotas Euroopa meistrite karikaturniiril kõik kolm alagrupimängu ja 1/8-finaali ei pääsenud.Foto: Lea Weil
Rannajalgpall
4. juuni 2015, 13:19

GALERII | Kaks koondislast traumadele kaotanud Eesti meister jäi rannajalgpalli eurokarikal võiduta (1)

2014. aastal Eesti rannajalgpalli meistriks tulnud Peugeot meeskond pälvis seeläbi õiguse esindada Eestit Euroopa meistrite karikaturniiril Itaalias, Catanias, kus jäädi paraku võiduta.

Peugeot kuulus samasse alagruppi Portugali, Itaalia ja Poola klubidega. Teisipäevases avamängus kaotati 1:8 Bragale (värava lõi Ragnar Rump), eile 2:4 Milanole (Rump ja Sten Teino) ja täna 1:2 Lodzile.

Turniiril oma kolmanda värava löönud Rump vähendas 46 sekundit enne mängu lõppu Eesti meistri kaotusseisu 1:2-le, aga allesjäänud aja jooksul Peugeot enam pealelöögini ei jõudnud. Poola meistri vastu ei teinud Peugeot eest kaasa eelmistes mängudes vigastada saanud koondislased Taavi Tammo ja Roman Minlibajev.

Peugeot meeskond mängis Catanias koosseisus: väravavahid Markus Lukk ja Siim Leppa, kaitsjad Erlin Rand, Taavi Tammo, Mikk Pang, Richard Eesmaa ja Indrek Mälton ning ründajad Roman Minlibajev, Ott Purje, Marko Truusalu, Ragnar Rump ja Sten Teino. Meeskonda juhendas treenerina Kristian Marmor, kes pidi hiljuti karjääri tõsise põlvetrauma tõttu lõpetama.

Eesti rannajalgpallihooaeg algab laupäeval, kui Arigato väljakul Haaberstis mängitakse välja Unibeti Rannajalgpalli Karikas! 13. juunil toimub samas kohas Eesti karikavõistluste põhiturniir, mille neli edukamat pääsevad finaalturniirile. Kuuest etapist koosnevad Eesti meistrivõistlused algavad 20. juunil Pärnus.