Kalev/Cramo sai Alar Varraku juhtimisel Ühisliigas 13 võitu ja 9. koha.Foto: MATI HIIS
Korvpall
4. juuni 2015, 16:03

Kalevit juhendanud Alar Varrak: olen pakkumistele avatud (6)

Korvpalli Ühisliiga Aasta treeneri nominentide sekka valitud, viimased kaks ja pool aastat BC Kalev/Cramot tüürinud Alar Varrak andis teada, et on avatud uutele pakkumistele.

Seejuures pole asi selles, et Kalev temaga enam ei arvesta. "Saime pärast hooaja lõppu klubijuhtidega kokku ja sellist sõnumit küll ei edastatud, et nad pole minust enam huvitatud," rääkis Varrak, kel lõppes leping koos lõppenud klubihooajaga. "Kuid klubi edasise tegevuse osas on asjad lahtised, seetõttu öeldi, et nad ei saa praegu mulle midagi konkreetset pakkuda ja võin turul ringi vaadata. Kui ma midagi ei leia, räägime hiljem uuesti."

Nõnda kuulutas Varrak: "Olen pakkumistele avatud. Heameelega jätkaksin tööd Eestis, aga hakkan ka agenti otsima. Kui tekib huvi välismaalt, ei ütle ma sellest ära."

Tegelikult teatas Kalevi lõppenud hooaja mängujuhti Scott Machadot esindav agentuur Varrakule, et esindaks teda heameelega, kuid märkis ka, et nende nimekirjas pole ühtegi eurooplasest juhendajat, neil pole Vana Maailma turul piisavalt sidemeid ja eestlasel soovitati siiski mõni teine agent vaadata. Veel enne põhihooaja lõppu tundis Varraku edasiste plaanide kohta huvi üks Ühisliiga klubi, kuid nüüd on sealpool vaikseks jäänud.

Mängijatest teab Varrak, et Machado läheb kindlasti mängima NBA suveliigat ning talvel MIlano Emporio Armanisse siirdunud Frank Elegarist on huvitatud lausa mitu Ühisliiga play-off'i jõudnud tugevat Venemaa klubi. Samas on ka Milano andnud mõista, et näeks Elegari enda ridades jätkamas.