Korvpall

EELVAADE | Clevelandi õhuke ratsavägi on finaali jõudnud, aga vastas on tugevam armee (7)

LISA KOMMENTAAR

Onu Uuino5. juuni 2015, 08:03
Ah mis te plärate!
Tegemist on konkurentsitult parima NBA kajastusega Eesti meedias.
Muidugi, kurb natukene asja juures on see, et põhirõhk on sõnal konkurentsitult.
Aga sellegi poolest, täitsa loetav taies ja huvitavas võtmes mitte igapäevane üldine mula, jõudu tegijale!
Hea lugu5. juuni 2015, 07:50
Mulle meeldis. Olen sel hooajal jälginud natuke ja oli mõnus ja äratundmist tekitav lugemine. Ja üldse, kena, et Olgo aeg ajalt NBA-st kirjutab. Las olla ka mõnel eestlasel lahtisemat laadi, ega me siis kõik ei pea olema sellised aeglased ja introvertsed nagu eestlastest üldiselt arvatakse.
bbc5. juuni 2015, 00:31
see artikkel kisub rohkem stand-upiks kui korvpalli analüüsiks
irw4. juuni 2015, 21:32
aga tõsi see on, et paberi peal või statistikas peaks warriors parem olema. aga see on ka kõik .... eks suur lebrunn püüab näidata kui suur ta ikkagi on. seda ei pea ta blattile tõestama ega temaga läbi saama ja pole võimatu , et varahommikul on warriorsil juba selg prügine esimese mängu tulemusena. kui shumpert ( ja seda ta blatti koosseisus kindlasti teeb) hoiab curry 20 punkti peal pole teemat ollagi.
Heino4. juuni 2015, 21:19
Mina jälgin NBA-d juba 25 aastat kahju ,et meie kanalid üle ei kanna, võiks mingid teismelised rahabossid ja muu jama asemele panna
OOO4. juuni 2015, 18:30
Ainult Õhtuleht võib omada spordirubriigis kajastavat isikut ,kes sisuliselt kirjutab iseendale ,arvates oma mania grandiosast johtuvalt,et ülejäänud maailm (loe uriinivärvi ÕL lugeja) on temaga ühel lainel ning üht ja sama "ainet" tarbimas!
Joosu4. juuni 2015, 23:03
Päris korralik sokk jah