Jalgpall

ÄRGE TEHKE NALJA - Saksamaa meelitas MMi korraldusõiguse granaadiheitjatega? (9)

LISA KOMMENTAAR

inimkonnale7. juuni 2015, 22:49
Saatana praegune eluase.
Eelnevad salmid tegid kindlaks, et Saatan visati taevast välja. Siiski, see ei tähenda, et Saatan visati põrgusse. Järgmine lause võib mõnda šokeerida. Saatan pole kunagi olnud põrgu läheduseski ja samuti ka tema deemonid! Nende asumine seal on veel ees. Praegu on kurat ja tema kurjade vaimude armee praeguse maailmasüsteemi kontrollimise eest vastutavad (vaata 2.Korintose 1:4). Rahtused Lähis-Idas, Aafrikas, Kesk-Ameerikas ja teistes piirkondades, on tema mängumaa. Kommunistliku fašismi liidrid ja iga valesektlus, mis mõnitb tõelist Jumalat ja Tema Sõna, on kuratliku diktaatori kontrolli all – Lutsiferi! Kuidas see saab nii olla?
Piibel mainib meile, et on olemas kolm taevast (vaata 2.Korintose 12:2). Esimene taevas on atmosfäär maa kohal, teine taevas on tähine taevas ja kolmas taevas on see, kus asub Jumal. Täna on Saatan suuteline seisma teise taeva serval ja välja hüüda kõrvetavaid süüdistusi Jumala rahva vastu. Ilmutuse 12:10 kutsub teda vendade süüdistajaks. Fakt, et ta kontrollib esimest ja teist taevast, on tõestatud Efeslaste 2:2, mis kirjeldab teda kui õhuvallavürsti. Lisaks sellele, Efeslaste 6:12 ütleb: Meil ei tule ju võidelda inimestega, vaid meelevaldade ja võimudega, selle pimeduse maailma valitsejatega, kurjade taevaaluste vaimudega. Taevaalustega sõna otseses mõttes tähendab “taevas”. Kuna see on mitmuses, see viitab esimesele ja teisele taevale.
Peagi ühel päeval Saatana elukoht uuesti muutub, kuna ta heidetakse välja esimesest ja teisest taevast maa peale, Katsumuste ajaks. See sündmus saab olema sõjaks peaingel Miikaeli ja tema armee ning Saatana ja tema deemonite vahel. Ja taevas tõusis sõda: Miikael ja tema inglid hakkasid sõdima lohega, ning lohe sõdis ja tema inglid (Ilmutuse 12:7). Salmides 8 ja 9 teavitatakse meid, et Saatan kasutab oma positsiooni taevas: Lohe ei saanud võimust, ja enam ei leidunud neile aset taevas. Suur lohe heideti välja, see muistne madu, keda hüütakse Kuradiks ja Saatanaks, kes eksitab kogu ilmamaad - ta heideti maa peale ja tema inglid heideti koos temaga.
Sel ajal Saatan asutab oma posti siin samas maa peal ja mürgitab seda maailma nagu kunagi pole selle maa ajaloo jooksul mürgitatud. Kui sa arvad, et see deemonlik vägi on tegutsemas momendil, siis oota kuni pühakud on üles võetud ja Saatan ja tema armeed võtavad kontrolli enda kätte. Elu pole siis elamist väärt. Ilmutuse 12:12 ütleb: Häda maale ja merele, sest kurat on tulnud alla teie juurde; ta on suures raevus, teades, et tal on aega üürikeseks.
Kui Saatan heidetakse maale, ta taipab, et tema aeg minna põhjatusse auku on lähedal ja et tal on jäänud 1260 päeva oma tegude sooritamiseks (kui see sündmus leiab aset viimase kolme ja poole aasta jooksul Katsumuste ajast). Seepärast Matteuse 24:22 ütleb: Ja kui nende päevade arvu ei kahandataks, siis ei pääseks ükski, aga valitute pärast kahandatakse neid päevi.
Jah, see päev on tulemas, mil kõik deemonlikud vaimud, kes praegu on õhuvallas, saavad tulema maale ja vallandavad oma kohtumõistmise väed maa kodanike peale. Praegu, Saatan ja tema deemonid teevad visiite maale, ... käivad edasi tagasi maal ja ...kõnnivad üles alla sellel (Iiobi 1:7). Esimene Peetruse 5:8 hoiatab kristlasi: Olge kained, valvake! Teie süüdistaja, kurat, käib ringi nagu möirgav lõvi, otsides, keda neelata.
....6. juuni 2015, 23:41
praegu materdatakse jalgpalli. Kuid millal vöetakse ette Rahvusvaheline Olümpiakomitee? Seal toimuvad kordades pönevamad asjad.
ÄRGE TEHKE NALJA6. juuni 2015, 11:36
ÄRGE TEHKE NALJA- ÕL-s ikkagi töötavad lapsed!
FIFA=korruptsioon5. juuni 2015, 22:32
Igatahes suur show iga tähtsa mängu eel Fair playga tundub nüüd eriti silmakirjalik ja kahepalgeline. Kuidas Eesti Jalgpalliliidus rahaasjadega lood on?
Jobu5. juuni 2015, 21:34
Saksamaa on meie sõber :)
to: 21:345. juuni 2015, 22:27
Paistab, et Saksamaa on rohkem Venemaa SÕBER! Schröder on Gazpromis suur vene aktivist ja kiitja. Ligi 2000 saksa firmat on Venemaal, kes ei taha sanktsioone venelaste vastu. Merkel mängib topeltmängu... Osa sakslasi toetab Venemaad.... jne.
Adolfo** to 22:275. juuni 2015, 23:05
Juhan5. juuni 2015, 21:32
Saksamaa andku granaadiheitjaid parem Ukrainale ja Eestile. Aga Venemaa suurte sõpradena EI ANNA Saksamaa meile ....
Kirde-Eestlane5. juuni 2015, 21:26
Eesmärgi nimel üle laipade:(!