Novak Djokovici ja Andy Murray vaheline tennisematš katkestati vihma tõttuFoto: PASCAL GUYOT
Tennis
5. juuni 2015, 22:13

GALERII | Pariisi tenniseturniiri poolfinaali rikkus tormihoiatus

Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste teine finalist selgub homme, sest Novak Djokovici - Andy Murray matši neljanda seti keskel otsustasid kohtunikud, et mäng jätkub homme.

Djokovic võitis kaks esimest setti 6:3, 6:3, kuid kolmanda seti lõpus toimus mängus pööre: 5:5 seisult suutis Murray vastase pallingu murda, seejärel enda oma hoida ja viis mängu neljandasse setti.

Täna viimaseks jäänud neljandale setile eelnes ka meditsiiniline puhkepaus, mida palus Djokovic. Serblane viibutas paar korda ka oma käega silmade ees, sest pimedus hakkas võimust võtma.

3:3 seisul otsustasid kohtunikud tormihoiatuse tõttu matšiga homme jätkata. Ilmaennustus oli pannud vihmapilved juba varem kahe tähtmängija kohale. Loetud minutid pärast väljakult lahkumist avanesid ka taevaluugid.

Mängu võitja kohtub pühapäeval finaalis šveitslase Stanislas Wawrinkaga, kes oli parem Jo-Wilfried Tsongast. Homme toimub lisaks Djokovic - Murray matši kulminatsioonile ka naiste finaal Serena Williamsi ja Lucie Safarova vahel.