Lewis Hamilton Foto: JEWEL SAMAD
Vormel 1
7. juuni 2015, 23:02

Lewis Hamilton: kas ma vajasin seda võitu? Jah!

Vormel 1 Kanada GP lõppes Lewis Hamiltoni (Mercedes) võiduga, kes oli eelmisel etapil toimunud fiasko valguses - mäletatavasti jättis meeskonna valearvestus briti Monacos võidust ilma - seekord erakordselt rahul.

"Armastan Montreali, armastan seda rada, armastan seda linna," säras Hamilton võidu järel poodiumil. "Oli fantastiline nädalavahetus. Masin polnud kõige paremas tasakaalus, kuid ma ei tundnud liiga suurt pinget, nautisin sõitu täiega. Kas ma vajasin seda [võitu]? Jah, ma usun küll."

Teisena lõpetanud Hamiltoni meeskonnakaaslane Nico Rosberg tõdes, et võit kadus sisuliselt juba eilses kvalifikatsioonis: "Surusin nagu hull, kuid ei suutnud sõitu enda kasuks kallutada. Teine koht on ikkagi OK tulemus - võit jäi ilmselt ajasõitu, sest sõidus oli kiirus tegelikult hea."

Tänavu esmakordselt poodimile kerkinud Valtteri Bottas (Williams): "Olen meie meeskonna üle tõeliselt õnnelik, kogu nädalavahetuse tehti head tööd ning enesekindluse seisukohalt võttes tõepoolest vajasime sellist tulemust. Oleme tipptiim ja suudame poodiumikohtade nimel kaasa rääkida!"