Kaspar RõivasseppFoto: JOOSEP MARTINSON
Korvpall
9. juuni 2015, 11:03

Korvpallikoondis võtab EMi perioodiks appi jalgpallikoondise arsti (2)

Eesti meeste korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk tegi teatavaks kandidaatide nimed, kelle seast selgub 12-liikmeline koondis septembris toimuvaks EM-finaalturniiriks. Ühtlasi kinnitati koondise personali nimekiri, kuhu kaasati jalgpallikoondise arst Kaspar Rõivassepp.
 
Rõivassepp kaasatakse koondise tegemistesse EMi ettevalmistusperioodil ehk juunist augustini. 6.-10. septembrini Riias toimuval EM-finaalturniiril Rõivassepp tõenäoliselt siiski abiks pole, sest tema teeneid vajav jalgpallikoondis mängib 5. septembril EM-valikmängu kodus Leeduga ning 8. septembril võõrsil Sloveeniaga. 

Sama kinnitas ka korvpalliliidu peasekretär ning EMi delegatsiooni juht Keio Kuhi. "Tõenäoliselt ta Riiga siiski ei tule," sõnas ta, kuid lisas, et Rõivassepp on korvpalluritele kasulik mees. "Mängijaid on palju, nendele on vaja rohkem aega pühendada ning seetõttu on meditsiiinipersonali koormus suurem," tõdes ta. 
 

Koondise personali kuuluvad: peatreener Tiit Sokk, abitreenerid Alar Varrak , Andres Sõber, Rait Käbin; arstid Kalle Põder ja Kaspar Rõivassepp, füsioterapeut ja füüsilise ettevalmistuse treener Priit Lehismets, füsioterapeut Helvis Trääder; delegatsiooni juht Keio Kuhi ning delegatsioonijuhi abi Jörgen Kippel.