SITKE KVARTETT: Eesti vehklemisnaiskond võitis neljandat aastat järjest tiitlivõistluste medali, seekord koosseisus Irina Embrich (vasakult), Julia Beljajeva, Katrina Lehis, Erika Kirpu. Foto: EUROOPA VEHKLEMISLIIDU FACEBOOK
Vehklemine
10. juuni 2015, 07:00

Võimas seeria: neljandat aastat järjest naiskondlik vehklemismedal!

Pronks, kuld, hõbe, hõbe. Nii raudses rütmis on Eesti epeevehklemise naiskond astunud 2012-2015, võites igal aastal tiitlivõistluste medali. Eile jõuti Šveitsis Montreux’s Euroopa meistrivõistluste finaali, kus tuli tunnistada Rumeenia 45:35 paremust.

Pronks, kuld, hõbe, hõbe. Nii raudses rütmis on Eesti epeevehklemise naiskond astunud 2012-2015, võites igal aastal tiitlivõistluste medali. Eile jõuti Šveitsis Montreux's Euroopa meistrivõistluste finaali, kus tuli tunnistada Rumeenia 45:35 paremust.

Seejuures on tänavust medaliarvet võimalik veel jõudsalt suurendada, sest kohe ootavad ees Bakuus peetavad Euroopa mängud ja juulikuus Moskvas ka MM. Kui poolfinaalis sai Itaalia alistatud üle ootuste kindlalt 43:31, tähendas see, et eestlannad on neliku peale võitnud EMidelt ja MMidelt täpselt 20 autasu (Irina Embrich 9, Erika Kirpu ja Julia Beljajeva 5, Katrina Lehis 1).

"Võib küll öelda, et matš Itaaliaga oli meie viimaste aastate üks paremaid. Kõik läks väga ladusalt," naeratas 2013. aasta maailmameister ning sel EMil individuaalvõistlusel Eesti parima koha (9.) saanud Beljajeva.

Edasi lugemiseks: