Spordivaria

GALERII | Esimesed Euroopa mängud avas Lady Gaga ballaad ja meeletu tulemöll (7)

LISA KOMMENTAAR

mina13. juuni 2015, 18:32
See vist Alijevi ja Putini ,,kokkumäng!! Võimutsejad tahavad taas endid reklaamida meeletute rahadega! Ei tulnud sinna ka riigijuhte,ei tule sinna ka tippsportlasi!! See enesereklaamimine ehk nagu öeldakse pokazuha!! Ei vaadanud avamist,vaatasin mõned pildid ja mulle aitas!!!
Nukrusega13. juuni 2015, 07:05
Esimesed Euroopa mängud islamiriigis Aserbaidžanis. Küllap aja märk. Aga kuidagi hoiatav ja ärevaks tegev. Euroopa pole ainult geograafiline mõiste, see on ehk enamgi kultuuriline, religioosne kooslus. Aga nagu Aasia kultuurile kombeks, miljonid lendavad, `` rahvuse emake `` on korralduskomitee juht ja kõik olulisema teeb ära vanast maailmast sisse ostetud tööjõud.
Siiski, meie sportlastele palju edu!
noh13. juuni 2015, 10:24
"Euroopa pole ainult geograafiline mõiste, see on ehk enamgi kultuuriline, religioosne kooslus." See on Sinult väga hea sõnum, palun edasta see ka meie valitsusele. Euroopasse ei kõlba neegrid, see pole nende ruum.
vaatasin ka13. juuni 2015, 06:43
Juba alguses esimestest avatseremoonia taktidest peale häiris tugevalt meie jalgpalli kommentaatorite kiire jutt, mees ütles, et lausa möla. Liigne lausjutt meie spordikommentaatorite poolt segas.Laske inimestel vaadata, ärge seletage sellistel momentidel või arvate et inimesed ei saa aru ega tea mitte mitte midagi.Ülejäänu oli imekaunis.
katariina jee13. juuni 2015, 01:03
Üllatavalt meeldiv kava oli neil.
Sellel riigil raha jagub, isegi A. Nobel teenis oma esimese miljoni Bakuu naftaaukudest!13. juuni 2015, 00:58
Ah-et riigipead ei väisanud. Noh see on kuidas võtta, kas neid sinna vaja oligi, ei näe seost spordi ja näiteks Ilvese vahel, rääkimata päämisest ministrist, kes eelistab sõrkimiseks tuntud Londoni parki ja roosasid põlvpükse, nagu tublile poisslapsele kohane. Sportlastele aga õnnestumisi!
uusmaailmakord13. juuni 2015, 00:01
Millegipärast panin teleka kinni ...ise ka ei saa aru ....miks