Spordiblogi

Merili Luuk | Euroopa mängude 3. ja 4. päev. Miks ühte rahvust niivõrd vihatakse? (6)

LISA KOMMENTAAR

üks rahvas18. juuni 2015, 17:15
Minu teada on aserid ja türklased sisuliselt üks ja sama rahvas, pole siis ime, et nad kokku hoiavad.
Jobu16. juuni 2015, 22:41
Jaa, tuleb neile Teie arvates demokraatiat viia. Mõned ami tankid + klaashelmed ja ongi parketikõlbulikud lontkõrvalised. Ongi rahu ja sõprus eri rasside/rahvaste vahel- läänevääriline. Ütleks, kui vead ennast teise kultuuriruumi, ära neid õpeta, nagu päevitanud Turay meie rahvast. Pea suu kinni, nagunii kooliraha raisus. Erinevused panevadki reisima.
See on siis probleem, et kogu võistlusest ülevaadet ei saagi kirjutada? 16. juuni 2015, 21:57
Hei, kas nina kuhugi vahele polegi jäänud? Vaataks ette, ikkagi mustad mehed, kirglikud. Ära nüüd siis kohe ummisjalu torma.
---16. juuni 2015, 20:53
Armeenia kodanikud ja armeenia juurtega teiste riikide kodanikud ei saa tavaliselt mitte mingil tingimusel Aserbaidžaani viisat. Miks Aserbaidžaan Euroopa mängude ajaks Armeenia sportlastele erandi tegi?
mina16. juuni 2015, 16:36
Ajalooliselt on ühed põhjused,tänapäeval aga teised! Aga eks see Putini ees ,,kummardamine,, jätab ka omad jälede!!
Arvamus: Rahvuse vihkamine on ajupesu tulemus , kuna rahvus koosneb nii paljudest 16. juuni 2015, 15:31
indiviididest et absluutselt kòik rahvuse liikmed ei vòi mitte kuidagi olla halvad inimesed. Oma 1 aastane kogemus Nòukogude armee armeenlastega ùlerahvastatud väeosas jättis armeenlastest kaassòduritest kahjuks kùll ääretult ùlbete, jòhkrate inimeste mälestuse. Nende demonstratiivse ùlbuse vastuu astunud ja neid suusònaliselt korralekutsunud haritud venelased peksti ilma igasuguse halastuseta veriseks ja seda alati avalikult ning olukorras kus peksjaid oli korraga 20-30 inimest ning ohver oli ùksi.