Foto: Laura oks
Jalgpall
17. juuni 2015, 07:00

Kuri lugu - San Marino röövis meilt taas punkte (1)

Alles see oli, kui San Marino amatöörid hoidsid Eesti jalgpallikoondise kuival ja röövisid meilt kaks punkti. Eile õhtul tegid sanmarinolased seda taas, kui triikisid Haapsalus 0:0 viiki meie U21 koondisega.

Just nõnda nukra alguse sai Eesti U21 vutikoondise 2017. aasta EM-valiksari. Martin Reimi juhendatavad noormehed domineerisid kogu kohtumist, kuid ei suutnud seda tulemuseks vormida.

"Läksime mängu võitma ja läksime tegelikult väga ründava koosseisuga. Tegime kõik selleks, et meil oleks rünnakul rohkem kvaliteeti ja loovust, aga kahjuks täna ikkagi nappis sellest," lahkas peatreener Reim nukra tulemuse põhjuseid.

Prooviti kord ühelt, kord teiselt äärelt, ent äärekaitsjate Hindrek Ojamaa ja Joseph Saliste tsenderdused ei leidnud kuidagi trahvikastis ründajaid. Tõttöelda korralikke momente Eestil avapoolajal ei tekkinudki. Korra proovis Rauno Sappinen kaugelt, korra pääses Märten Kuusk peaga löögile. Raami ei tabanud kumbki.

Teist kolmveerandtundi alustasid eestlased veelgi agaramalt ja väravajanulisemalt. Viiese kaitseliiniga San Marinol oli raskusi üle kahe-kolme söödu lükkamisega. Paraku nappis meie rünnakul, nagu Reimgi mainis, kvaliteeti ning pealelöökideni jõudsid eestlased haruharva.

Tõsiselt murelikuks muutus San Marino väravavaht Elia Benedettini ainult korra mängu lõpus, kui vahetusest sekkunud Kaspar Pauri löök tabas posti.

Pärast lõpuvilet hullusid oma ajaloo kolmanda viigipunkti (kolme võidu kõrvale – M.T.) teeninud noored sanmarinolased kui maailmameistrid. Au neile, piits meile.