Manchester Unitedi ja Evertoni kohtumine eelmisel hooajal. Kas uuel hooajal saab Old Traffordil mängida ka Ragnar Klavan?Foto: PHIL NOBLE
Jalgpall
17. juuni 2015, 11:18

KALENDER PAIGAS! Kui Ragnar Klavan siirdub Evertoni, siis kohtub ta Chelsea ja Man Unitediga... (2)

Inglismaa jalgpalli Premier League'i hooaja 2015-16 mängukava avaldati täna hommikul. Varasemast tähelepanelikumalt on põhjust seda uurida ka Eesti jalgpallisõpradel, sest teatavasti on võimalus, et Ragnar Klavan siirdub Evertoni.

Kui Klavan peaks tõesti uut hooaega Evertoni jalgpallurina alustama, ei tuleks tal kaua oodata, kui vastu tulevad Inglismaa tippklubid.

Evertoni hooaeg algab kodumänguga kõrgliigasse tõusnud Watfordi vastu (esialgne kuupäev on laupäev, 8. august, aga see võib sõltuvalt telekompaniide valikutest päeva või kahe võrra edasi nihkuda), aga järgmises neljas mängus on vastasteks möödunud hooajal TOP7 lõpetanud klubid.

2. voorus (15. august) võõrsil 7. koha saanud Southampton, 3. voorus (22. august) kodus hõbemedalisti Manchester City'ga, 4. voorus (29. august) võõrsil 5. koha saanud Tottenham ja 5. voorus (12. september) kodus tiitlikaitsja Chelsea.

Derbirivaali Liverpooliga kohtub Everton 3. oktoobril kodus ja 27. veebruaril võõrsil. Manchester Unitediga 17. oktoobril kodus ja 2. aprillil võõrsil.