Anastassia Kovalenko sai täna Tartu Ülikooli õigusteaduskonnast magistrikraadi.Foto: Erakogu
Auto-Moto uudised
18. juuni 2015, 21:26

PILTUUDIS | Motonäitsik Anastassia Kovalenko tõttas lõpuaktuselt otse Itaalia lennukile (6)

Nagu Õhtuleht varem kirjutanud on, ei anna tihe graafik motoringrajasõitjale Anastassia Kovalenkole hetkegi hingetõmbeaega. Esmalt sai piiga täna Tartus kätte oma õigusteaduskonna magistrikraadi ja juba paar tundi hiljem astus ta Tallinnas lennukile, et lennata Euroopa Juunioride karikasarja kuuendale etapile Itaalias Misano ringrajal.

"Graafik on tõesti väga kiire, aga arvan, et mida rohkem teed, seda rohkem ka jõuad," ütles Kovalenko, et kiirustamine teda ei häiri. "Haridus on olnud minu jaoks alati väga tähtsal kohal ning mul on hea meel, et vaatamata pingelisele ringrajahooajale, sain magistrikraadi omandatud."

Kovalenko sõnul on kiire elustiili juures kõige tähtsam oskus ühelt teemalt teisele ümber lülituda. "Just praegu istusin Tartu Ülikooli aulas aktusel ja homme on mul juba ajasõit Misano ringrajal. Ent usun, et selline elurežiim teeb ainult tugevamaks," rääkis motopiiga.

EJC sarjas on tänavu kavas kaheksa etappi. Viie vooru järel on Kovalenko viie naissõitja seas kolmas. Hannes Soomer hoiab üldarvestuses kuuendat kohta.