Kettaheitja Martin Kupper on täna meie üks suuremaid lootuseid.Foto: ALDO LUUD
Spordivaria
21. juuni 2015, 22:27

NII SEE JUHTUS | Spordipäev meil ja mujal: Laanmäe võimas odakaar, õnneliku lõpuga vormeliõnnetus Austrias (1)

Pühapäeval jäi Eesti kergejõustikukoondis esiliigasse püsima, naiste korvpallikoondis võitis Põhjamaade meistrivõistlused, Nikolai Novosjolov krooniti teist aastat järjest Prantsusmaa meistriks ning Vormel 1 Austria GP-l võidutses Nico Rosberg. Nii see juhtus.
22:27
TENNIS

21:16
RANNAVÕRKPALL
21:15
PURJETAMINE
20:56
KERGEJÕUSTIK
20:00
KERGEJÕUSTIK

Kaks sõna: Tanel Laanmäe!

19:47
KORVPALL

Iga niisugune tegu toob maailma killukese headust juurde. Eriti Horvaatias tõuseb austus Stephen Curry vastu kindlasti kordades.

18:41
KORVPALL
18:16
JALGPALL

17:55
KERGEJÕUSTIK

Kuidas edeneb Eesti kergejõustiklaste võitlus nii oma aladel kui ka koondisel tervikuna esiliigasse püsimajäämise eest, vaata SIIT!

17:34
VORMEL 1

16:43
VORMEL 1

Vormelisõit lõppes Mercedese meeste Rosbergi ja Hamiltoni kaksikvõiduga. Kolmanda koha heitluses edestas Massa Vettelit.

15:53
AUTORALLI

M-Sporti võistkonna boss Malcolm Wilson sõnas wrc.com-ile, et Ott Tänaku Sardiina MM-ralli rikkunud käigukastirike oli tingitud liiga suurest survest käigukastile.

14:56
VORMEL-1

VIIS MINUTIT AUSTRIA GP STARDINI, KÕIK VORMELIJUTUD SIIN!

14:24
14:23
JALGRATTASPORT

Pea viis ja pool tundi väldanud maanteeratturite grupisõidu finišisse jõudnud mehi tuleb kiita, ka kõige viimase ehk 60. üle lõpujoone veerenud meest, sest ta on kõva mees! Märksa kõvem kui need 64, kes sõidu katkestasid. Neljast eestlasest jõudis lõppu kolm, neist parimana Martin Laas 28. kohaga.

14:19

"Nii jagunevadki ka meie küsitletud inimeste arvamused kahte lehte: on neid, kes usuvad, et president Alijevi teguviis oli õige ning sportlaste kulud peaksidki olema kaetud, sest head sportlased toovad ka rohkem vaatajaid ning tegelikult rohkem raha ning on neid, kelle arvates oleks võinud raha kulutada sellistele valdkondadele nagu tervishoid ja haridus. Arvatavasti üht õiget vastust ei leiagi," kirjutab Bakuus viibiv Merili Luuk järjekordses blogipostituses.

13:51
POKS

Bakuus toimuvatel Euroopa mängudel ei suutnud poksija Andrei Hartšenko kuni 69 kg meeste arvestuses oma vastast alistada.

13:19
VORMEL-1

Nüüd, kui Austria GP alguseni on jäänud pisut vähem kui 2 tundi, on paras aeg kolida vormelijuttudega omaette elamisse. Vormelilaiv jätkub SIIN!

12:54
RANNAJALGPALL

VEEL UUDISEID MÕNUSALT RANNALIIVALT:

Rannajalgpalli Eesti meistrivõistluste esimese etapi Pärnu rannas läbis ainsa meeskonnana täiseduga tiitlikaitsja Peugeot, kes alistas Automaailma 9:1, Narva Unitedi 5:3 ja Augur Enemati 4:0.

VIDEOINTERVJUU: Rannajalgpalli Eesti meistrivõistluste esimese etapi täisedu ehk kolme võiduga läbinud tiitlikaitsja Peugeot väravavaht Markus Lukk oli meeskonna esitustega rahul, sest puurivahile meeldib alati, kui kaitse toimib.

12:19
RANNAJALGPALL

Eilse rannajalgpali meistrivõistluste 1. etapi järeltõuked videointervjuu näol Nõmme BSC Olybeti kapteni Andreas Anikoga.

Loe rohkem